До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 світлин Кендалл Дженнер у дитинстві

3 листопада день народження святкує Кендалл Дженнер — одній із найпопулярніших моделей сучасності виповнилося 28 років. Поки її сестри вибудовують власні бізнес-імперії, ця дівчина активно завойовує світ моди. За роки роботи вона встигла досягти чималих результатів — контракти з найбільшими брендами, від Balmain до Michael Kors, численні обкладинки Vogue і любов мільйонів шанувальників. Тільки в інстаграмі за нею нині стежать 294 мільони підписників.

Кендалл Дженнер у рекламній кампанії Burberry

Кендалл Дженнер доволі легко дає раду популярності, адже з дитинства звикла до уваги. Зіркові батьки брали її із собою на публічні заходи ще в дитинстві. В архівах навіть збереглася світлина піврічної Кендалл, яку батько Брюс Дженнер взяв із собою на естафету передавання олімпійського вогню влітку 1996 року. Потім дівчинка регулярно з’являлася з родиною на червоних доріжках, а фанати тепер можуть легко простежити, як змінювалася їхня улюблениця. З нагоди 28-річчя Кендалл Дженнер Vogue.ua згадує її 20 найкращих дитячих світлин.

Реклама

Фото: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.