До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші намиста сезону весна-літо 2023

Літні тенденції щодо прикрас завжди цікаві, але цього року вони стали максимально вигадливими. Модна минулого сезону естетика Y2K поступилася місцем безлічі грайливих ретротенденцій, що проявилися в ювелірних виробах зі сміливими кольорами та формами. Навіть традиційні мінімалістичні прикраси, як-от намиста-ланцюжки, отримали літнє оновлення в дусі "що більше — то краще". Услід за сережками, Vogue.ua зібрав наймодніші намиста сезону весна-літо 2023.

Ланцюжки

Ланцюжки вже давно стали найбажанішими прикрасами. Та цього сезону в світлі софітів опинилися саме їхні обʼємні та масивні версії, які були помічені як на подіумах, так і на червоних доріжках та на вулицях модних столиць.

Реклама

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Collina Strada
Collina Strada

Чокери

Один з небагатьох ювелірних трендів, який не завдячує неминучому відродженню Y2K. Цього літа намиста-чокери віддають данину прикрасам, що йдуть ще далі в минуле. Ці кольє відсилають до вікторіанської епохи, а надихнутися на нову інвестицію в свою скриньку з коштовностями радимо показами Alberta Ferretti та Ports 1961.

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Ports 1961
Ports 1961

Перли

Замість перлин ідеальної форми, цього сезону варто звернути увагу на недосконалі матеріали. Зосередження індустрії на необроблених перлах може походити від зростання попиту на Mermaidcore у всьому, що стосується моди, зокрема аксесуарах та прикрасах.

Mithridate
Mithridate

Goossens
Goossens

Пастельні кольори

"Цукеркові" намиста, які можна носити соло чи в ансамблі з іншими прикрасами, привнесуть яскраві кольори в будь-який образ — навіть найбільш офіційний.

Maje
Maje

Ashaha
Ashaha

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.