До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять джинси скінні цієї весни

Неоднозначні та суперечливі, джинси скінні, схоже, не збираються полишати гардероби модниць. Інсайдерки індустрії продовжують сміливо стилізувати їх з улюбленими тренчами, обʼємними худі, шкіряними блейзерами та приталеними жакетами. Vogue.ua зібрав найкрасивіші образи streetstyle-зірок і зʼясував, як стильно та практично носити скінні-джинси цієї весни.

Реклама

Одним з головних фаворитів модниць став класичний бежевий тренч, що якнайкраще римується з чорними джинсами, які повторюють вигини тіла. До цього ансамблю варто додати обʼємне худі чи світшот або практичну водолазку. Ще одним улюбленцем став шкіряний верхній одяг, як-от пальто, тренч або блейзер. Модниці носять їх із джинсами кольору індиго та блакитними моделями, а також додають низькі черевики чи туфлі на високих підборах.

Особливою популярністю користується поєднання джинсів крою скінні з різноманітними жакетами. Тут у хід йдуть і обтислі, і більш обʼємні, і подовжені моделі. Окрім класичних чорних піджаків, радимо звернути увагу на замшеві: з їхньою допомогою можна швидко скласти образ у стилі бохо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.