До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумки кроше — головні аксесуари цього сезону

Літо — ідеальний час для експериментів з аксесуарами та створення яскравих образів. Тож не дивно, що тренд на сумки, вʼязані гачком, підкорив серця модниць у всьому світі. Однією з причин, чому сумки кроше привернули увагу індустрії моди, є кропітка ручна робота. Cкладні деталі та унікальна текстура, що пропонує ця техніка, додають нотку автентичності та індивідуальності будь-якому вбранню. Крім того, в’язання гачком — це мистецтво, яке тепер переосмислюється завдяки сучасним та авангардним дизайнам. Тому цей тип сумок став постійним вибором модниць, які віддають перевагу вінтажним та унікальним речам.

Реклама

Ще одна причина, чому варто звернути увагу на сумку кроше — це її універсальність. У цьому сезоні такі аксесуари представлені в широкому діапазоні форм і розмірів, від міні до XXL, що робить їх ідеальним варіантом для будь-якого випадку. До щоденних образів додавайте великі моделі, що вмістять усі необхідні літні речі, як-от крем та окуляри від сонця, а для особливих випадків робіть ставку на меншу, елегантнішу в’язану сумку, яка додасть вбранню богемного настрою.

Щоб створити повсякденний образ, поєднуйте сумку-кроше з бавовняною сукнею, зручними босоніжками та обʼємними протисонцевими окулярами. В’язана гачком сумка додасть образу шику та розслабленості. А якщо ви віддаєте перевагу більш міському образ, комбінуйте в’язану сумку з вузькими джинсами, простою футболкою та білими кедами. Контраст між тканиною ручної роботи сумки та базовим стилем чарівний.

Для вечірнього образу зробіть ставку на поєднання мереживної сукні кроше та маленької в’язаної сумки. Доповніть вбрання босоніжками на підборах і мінімалістичними прикрасами, щоб створити витончений комплект у стилі бохо.

Сумка кроше стала невід’ємним аксесуаром цього літа завдяки чарівності ручної роботи, своїй універсальності та можливості прикрасити будь-який образ. У цьому аксесуарі є все необхідне для повсякденного чи особливого випадку, щоб адаптувати його до різних стилів і додати особливого штриху до вбрання.

Текст: Nuala Phillips

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.