До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як скромна біла сорочка та джинси стали улюбленою комбінацією знаменитостей

Головний настрій прийдешнього сезону осінь-зима 2023/2024 — це приземленість і відчуття реальності завдяки шаблонним вбранням. Нині всі модні інсайдери більше говорять про толстовки Miu Miu та боді Ferragamo, ніж про блискучі спідниці чи вишукані топи. Ця тема набула особливої актуальності після кутюрного шоу Valentino, яке відкрила Кая Гербер у джинсах і білій сорочці замість пишної сукні. Звичайно, це все одно кутюрне вбрання, тож нехай "простий" силует не вводить вас в оману, адже ці джинси прикрашені тисячами крихітних намистин. Утім, не обов’язково бути клієнтом люксових брендів, щоб відтворити цей простий, але елегантний ансамбль.

Кайя Гербер на шоу Valentino Haute Couture осінь-зима 2023/2024
Кайя Гербер на шоу Valentino Haute Couture осінь-зима 2023/2024

Реклама

Час від часу на подіумі з’являється образ, який надихає тисячі людей, і у 2023 році Кая в розстібнутій сорочці та кришталевих сережках, що тягнуться до плечей, — саме такий приклад. Це класичне поєднання вже набуло популярності серед знаменитостей. Так, модель Тіна Кунакі протягом останніх двох років одягала білу сорочку та джинси на показ Alaïa під час Тижня високої моди в Парижі. Спочатку вона носила джинси з ефектним кльошем, що спадав каскадом від коліна, а цього року вона обрала об'ємні джинси, які затягуються на талії, демонструючи: якщо ви не боїтеся грати з силуетами, комбінацію білої сорочки та джинсів можна постійно трансформувати.

Тіна Кунакі, 2023
Тіна Кунакі, 2023

Тіна Кунакі, 2022
Тіна Кунакі, 2022

Цей скромний образ вже став гітом 2023 року, адже його встигли приміряти Дуа Ліпа, Софія Річі та Кеті Холмс. Так, Дуа Ліпа вибрала класичну білу сорочку та джинси з високою талією (у стилі леді Ді) й доповнила вбрання культовими табі Maison Margiela з розділеними носками та срібними сережками, більшими за її вуха. Софія Річі, яка носила цей образ ще у вересні 2022 року, вибрала більш елегантний підхід із туфлями-човниками Chanel і сумкою. Тим часом Кеті Холмс обрала зовсім вуличний напрямок: її сорочка з короткими рукавами та мішкуваті джинси з логотипом — це більше про відпочинок в скейт-парку, ніж про Тиждень моди в Парижі.

Дуа Ліпа
Дуа Ліпа

Софія Річі
Софія Річі

Попри гучний вихід Каї на кутюрному тижні моди, найбільш пам’ятні образи з білої сорочки та джинсів все ще належать королівській родині. Для свого першого офіційного виходу як дівчини принца Гаррі у 2017 році Меган Маркл вибрала білу сорочку великого розміру від свого друга Міші Ноноо, заправлену по-французьки в пару вузьких джинсів Mother Denim.

Меган Маркл
Меган Маркл

Один із найбільш пам’ятних нарядів принцеси Діани також складався з цього простого поєднання. Під час триденного візиту до Боснії в 1997 році, що відбувся задля підвищення обізнаності про протипіхотні міни, вона була одягнена в білу сорочку із засученими до ліктів рукавами, світлі джинси з високою талією, пару лоферів Tod's із верблюжої шкіри та золоті аксесуари.

Принцеса Діана
Принцеса Діана

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.