До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 головних взуттєвих трендів весни

Ще трохи, і погода потішить нас теплим сонцем і можливістю одягати найкрасивіше і модне взуття. Але поки за вікном ще мете сніг, можна провести час з користю і ретельно вивчити головні тенденції.

Диско

Блискучі поверхні, ефект битого скла, кристали і стрази – блискуче диско-взуття цієї весни можна буде носити навіть на роботу.

Реклама
Зліва направо: Dolce & Gabbana, Saint Laurent by Anthony Vaccarello, Paco Rabanne й Isabel Marant

<b>диско</b>

Суперпластик

Тенденція не нова, але дуже ефектна. І, якщо минулого літа ви не наважувались носити прозорі босоніжки і туфлі, то в новому сезоні є шанс надолужити згаяне.

Зліва направо: Chanel, Moschino, Balmain

<b>пластик</b>

Lady like

Маленькі гострі носики, невисокі підбори і симпатичний декор – ультражіночність ніколи з моди не виходить і в новому сезоні просто знайшла нові форми і кольори.

Зліва направо: Miu Miu, Balenciaga, Prada

<b>леди лайк</b>

Етніка

Грецькі крепіди і котурни, іспанські еспадрільї, індійські падуки, ліванські кабкабси – етнічні прояви в новому сезоні настільки яскраві і різноманітні, що складно зробити вибір на користь однієї моделі.

Зліва направо: Marc Jacobs, Carven, Isabel Marant

<b>этника</b>

Сітка рибалки

Мінімалістичні, але завдяки геометричному декору у вигляді рибальської сітки, неймовірно ефектні босоніжки і шльопанці будуть одними з найактуальніших в новому сезоні.

Зліва направо: Сhloe, Celine, Dior

<b>сетка</b>

Фантастичні кросівки

Кросівки Демни Гвасалія, зроблені для Balenciaga, зроблені для Balenciaga, з контрастною білою підошвою поклали початок потужному тренду – спортивному взутті найнеймовірніших форм. Серед головних об'єктів бажання – кросівки Louis Vuitton.

Зліва направо: Comme des Garçons, Louis Vuitton, Loewe і Valentino

<b>sport весна</b>

Ковбойські чоботи

Легкі сукні з квітковим принтом, білосніжні батистові блузи і ультракороткі джинсові шорти найкраще поєднуються з ковбойськими чоботами. А їх в новому сезоні буде багато.

Зліва направо: Maison Margiela, Calvin Klein, Givenchy

<b>ковбои</b>

Панки

Зухвалий тренд і зухвалі пари взуття: ботильйони з чорної шкіри з ланцюгами, босоніжки з шипами і "колючим дротом" і багато чого іншого, що додасть образу перцю. Словом, Punk's Not Dead.

Зліва направо: Balenciaga, Moschino, Alexander Wang

<b>панки</b>

Квіти

Вишивка, пластиковий декор у вигляді ромашок, екзотичні суцвіття – цієї весни квіти розпустилися на туфлях, босоніжках і навіть кедах.

Зліва направо: Alexander McQueen, Y/Project, Isabel Marant

<b>цветы весна</b>

За матеріалами Vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.