До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 способів носити спортивні речі щодня

Пандемія кардинально вплинула на споживчий попит. Якщо раніше спортивний одяг носили тільки на тренування і на вихідних, то зараз джогери, велосипедки, худі, кросівки і бомбери стали повноцінним елементом повсякденного гардеробу. Зараз у тренді особистий комфорт і зручність, а отже, треба вміти поєднувати спортивні речі з діловими брюками або спідницями для робочих зустрічей, з романтичними сукнями для побачень, або з улюбленим жакетом для модної вечірки. Vogue.ua зібрав 7 способів як носити спортивні речі щодня.

Iceberg
Романтична сукня + кросівки

Кросівки і романтичні сукні — тандем, який давно завоював серця дизайнерів, внаслідок чого чого з'явився в гардеробах streetstyle-зірок головних столиць моди. У сезоні весна-літо 2021 Celine показали, як поєднувати ніжну плісировану сукню з високими кросівками і елегантним кардиганом, а Iceberg скомбінували легку сукню зі спортивними кросівками та бейсболкою. Навіть Loewe доповнили вбрання з пишними плечима знаковими кросівками Flow Runner.

Реклама
Celine
Iceberg
Loewe
Бомбер + спідниця

Бомбери модна покупка цього сезону. Практична куртка, яка відсилає до уніформи льотчиків і головний елемент гардеробу американських студентів, цієї весни має з'явитися у кожної модниці. Поєднувати бомбери можна не лише з джинсами і спортивними штаньми, але й зі всілякими спідницями. Miu Miu пропонують римувати спортивний трикотажний бомбер зі спідницею в клітинку, Salvatore Ferragamo комбінують бомбер з перфорацією в дуеті з прямою спідницею з розрізами по боках, гольфом і туфлями ідеальний весняний образ для ділової зустрічі. Тим часом Celine пропонують повсякденний ансамбль, що складається зі шкіряної спідниці, бомбера з принтом у стилі мілітарі, спортивного топа і кросівок.

Miu Miu
Salvatore Ferragamo
Celine
Велосипедки + маскулінний жакет

Минулого літа велосипедки підкорили серця streetstyle-зірок. Дівчата охоче надягали їх з маскулінними жакетами, бавовняними сорочками, напівпрозорими блузами і романтичними топами. У цьому сезоні велосипедки лише зміцнили свої позиції в модному гардеробі. Пропонуємо цієї весни придбати кілька пар еластичних шорт, які можна буде комбінувати з жакетами з чоловічого плеча, як це зробили у своїх колекціях Versace, Balmain, Saint Laurent і David Koma. До слова, саме трикотажні велосипедки в рубчик авторства Ентоні Ваккарелла вже встигли приміряти Кайя Гербер і Гейлі Бібер.

Versace
Saint Laurent
David Koma
Ділові брюки + спортивний верх

Якщо ви носите класичні брюки і роздумуєте про те, чим можна урізноманітнити образ замість звичних сорочок і гольфів, тренчів або жакетів, то безперечно слід зробити ставку на спортивний верх. Так, Versace в цьому сезоні показали небанальне поєднання брюк в дрібну строгу смужку на низькій талії зі спортивним лонгслівом, Boss накинули на плечі бомбер у такому ж відтінку, як і штани, а Louis Vuitton поєднали широкі сірі штани зі стрілками з вітровкою.

Versace
Boss
Louis Vuitton
Ошатна сукня + спортивний плащ

Увесь модний світ упевнено рухається до комфорту і практичності. Це легко прочитати в колекціях брендів, які стали віддавати перевагу зручному взуттю замість високих шпильок, вільним і розслабленим силуетам замість речей, що сковують рухи. Наступна сходинка в цьому русі поєднання ошатних суконь зі спортивним верхнім одягом: анораками, вітровками, плащами. Так, ажурна сукня з колекції Boss легко подружиться зі спортивним плащем з міцної тканини, Louis Vuitton доповнили сукню, що нагадує обладунки воїнів, бомбером, що на два розміри більший, а Molly Goddard поверх своїх культових об'ємних суконь надягли довгі анораки.

Boss
Louis Vuitton
Molly Goddard
Штани на гумці + жакет

Розслаблені спортивні брюки — один з головних трендів нового сезону, про який ми розповідали раніше. Багато брендів у своїх колекціях вирішили звернутися до естетики кінця 1990-х років і подарувати нове життя широким брюкам на гумці. Крім того, цього разу дизайнери пропонують носити їх не зі спортивними куртками, а зі всілякими жакетами. До прикладу, Еді Сліман обіграв спортивні штани з лампасами за допомогою ліфа від купальника і укороченого жакета від смокінга, а Том Форд скомбінував шовкові штани на гумці з атласним блейзером.

Celine
Tom Ford
Boss
Худі + спідниця

Для дівчат, які дуже полюбили худі і світшоти за час локдауну і вже не можуть без них жити, дизайнери придумали практичне рішення на щодень, яке поєднує в собі комфорт і витонченість. Тепер якщо скомбінувати худі зі спідницею, вийде стильний образ на щодень без шкоди для жіночності. Дизайнери запропонували десятки модних поєднань у свох колекціях — від плісированих спідниць з об'ємними худі Prada до довгих прямих спідниць в поєднанні з укороченими світшотами No.21.

No.21
Max Mara
Prada

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.