До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Університетський бомбер — хіт цього сезону

Поряд із завжди актуальними тренчами, двобортними пальтами і кейпами, цієї весни особливо трендовими будуть університетські бомбери — куртки, які колись переважно асоціювалися з гардеробом американських університетських спортсменів. Основні атрибути таких курток — яскраві контрастні рукави, трикотажні манжети, пояс-резинка і комір. Vogue.ua зібрав найкращі образи модниць в університетських бомберах, носити які можна вже зараз.

Нульові підняли університетські бомбери до нового модного статусу — спочатку не без допомоги бренду Stussy, а потім і з легкої подачі Louis Vuitton. Серед прихильниць таких курток була помічена і принцеса Діана — в 90-х вони були, мабуть, одним з улюблених елементів її гардеробу для прогулянок з дітьми. Сьогодні ж найкращою партією для бомбера стануть джинси з високою посадкою і розрізами і кросівки на масивній підошві.

Реклама

Додати образу нотку елегантності допоможуть аксесуари: золоті ланцюжки і кулони, великі сережки, шкіряні сумки-багети, сонцезахисні окуляри в оправі в дусі 90-х. Надихнутися на нові стилістичні експерименти можна в Instagram-акаунтах Алісії Родді, Лаури Лабі, Гелени Нгуєн, Кім Дуонг і Еллі Беатріс Джослін.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.