До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

14 речей, які варто додати у свій гардероб у 2022 році

Новий рік — нові тренди. Якщо ви шукаєте способи модернізувати свій стиль, ми зібрали речі, які варто додати у свій гардероб у 2022-му році. Вони допоможуть вам мати свіжий, сучасний і яскравий вигляд.

Срібний вік
Remain Birger Christensen spring/summer 2022Remain Birger Christensen весна-літо 2022

Металік дедалі частіше зустрічається в нових колекціях модних брендів. Особливе місце серед мерехтливих відтінків дизайнери відводять сріблу. Раніше одяг з такого матеріалу найчастіше вибирали для вечірок і урочистих нагод, але тепер одяг зі срібних тканин знайшов своє місце в повсякденному житті. Надягніть в офіс свій блискучий топ у поєднанні з класичними брюками, або об'ємну толстовку зі сріблястим міні на недільний бранч — такий одяг з легкістю зробить ваш образ оригінальним і цікавим.

Реклама
Рибальська сітка
Holzweiler spring/summer 2022Holzweiler весна-літо 2022

Одяг у вигляді великої сітки стане найгарячішим трендом весняно-літнього сезону. Найпередбачуваніший і найбезпечніший спосіб носити таку річ — надягати її поверх купального костюма, але для сміливіших ми пропонуємо скомбінувати сітчасту спідницю або сукню поверх класичного костюма. Проте, по суті, з чим би ви не надягли таку річ, ви безсумнівно звернете на себе увагу.

Графічні принти
Hope весна-лето 2022Hope весна-лето 2022

Геометричні візерунки — віковічна класика, яка не втрачає своєї актуальності від сезону до сезону. Цьогоріч особливо популярними стануть принти з контрастним поєднанням білого і чорного. Прикметно й те, що одяг зі смугами, ромбами, квадратами та іншими фігурами багато дизайнерів представили в цікавих силуетах: з драпіруванням, розрізами, декольте й оборками.

Комір у стилі 1970-х
Munthe весна-лето 2022Munthe весна-літо 2022

Мода 1970-х знову на піку популярності, а особливо популярні сорочки із загостреними довгими комірцями. Одяг з гострим коміром то входив, то виходив із моди відтоді, як Джо Пеші зробив його невіддільною частиною свого гардеробу після зйомок у фільмі "Славні хлопці". І ось, у сезоні весна-літо 2022 перебільшена версія коміра повертається. Попри те, що це маленька деталь, вона безсумнівно здатна стати головним акцентом вашого образу.

Вітамін С
By Malene Birger spring/summer 2022By Malene Birger весна-літо 2022

Помаранчевий — новий чорний, знову. У 2022 році, особливо у весняно-літніх колекціях, домінуватимуть мандаринові тони. Компанія Pantone назвала відтінок Coral Rose яскравиим рожево-помаранчевим відтінком, що ідеально пасує для будь-якого випадку, як один із модних кольорів сезону весна-літо 2022. Доведено, що помаранчевий колір здатний підняти настрій. Тож скористайтеся нагодою і додайте у свій гардероб річ такого кольору.

Стьобані шорти
Holzweiler весна-лето 2022Holzweiler весна-літо 2022

Стьобані шорти миттєво стали гітом після того, як кілька брендів представили їх у своїх колекціях під час скандинавського тижня моди. М'які шорти-бермуди, укорочені до середини стегна, з високою талією та вільним кроєм — вихідці зі спортивного гардеробу, але це не означає, що їх потрібно використовувати лише для тренувань. Їх можна носити з білою сорочкою або піджаком великого розміру, так вони чудово доповнять повсякденний гардероб і допоможуть зробити будь-який образ більш незвичайним і стильним.

Куртка-сафарі
Mark Kenly Domino Tan весна-лето 2022Mark Kenly Domino Tan весна-літо 2022

Куртка-сафарі авторства Іва Сен-Лорана, як і Le Smoking, справила незабутнє враження на світ моди. Відомий здатністю підривати традиційні ґендерні ролі, дизайнер зробив свою колекцію Haute Couture весна-літо 1969 утилітарнішою, де і представив культовий жакет Saharienne. Цієї весни рекомендуємо змінити джинсові і шкіряні куртки саме на куртку-сафарі.

Яскраво-рожевий
Stand Studio весна-лето 2022Stand Studio весна-літо 2022

Компанія Pantone вибрала електричний відтінок Innuendo як один із наймодніших кольорів у весняно-літньому сезоні, і дуже виправдано. Чи то маленький аксесуар, чи то об'ємна штучна шуба — у 2022 році точно варто додати до свого гардеробу яскраво-рожеву річ.

Капелюх рибалки
ESP spring/summer 2022ESP весна-літо 2022

Цьогоріч панама поступиться за популярністю капелюху рибалки. Відмінності між цими аксесуарами тонкі, але достатньо суттєві, щоб змусити нас придбати такий головний убір. Такий капелюх вирізняється подовженою задньою частиною і зав'язками під підборіддям. Чи варто говорити про те, що з такою амуніцією вам точно не будуть страшні ані сонце, ані дощ.

Прозорість
Acne Studios spring/summer 2022Acne Studios весна-літо 2022

"Гола" сукня — це річ з історією. Її носили давно і всі: від Мерилін Монро, яка потрапила в заголовки газет у 1962 році, надягши прозору сукню з написом "З днем ​​народження, пане президенте", до Шер, яка сяє у сукні з пір'ям на Met Gala у 1978 році. У 2022 році сукні з прозорих матеріалів з'явилися чи не у всіх колекціях: від французьких Givency і Saint Laurent до скандинавських Acne Studios і Teatum Jones. Здається, настав час ризикувати й оголюватися.

Пристебніть паски
Gestuz весна-лето 2022Gestuz весна-літо 2022

Яскравий пояс — це, мабуть, найкращий і найефективніший спосіб оновити наш гардероб до наступного сезону. Ремінь завжди мав певне призначення в будь-якому гардеробі, і останні кілька років його дедалі рідше можна було зустріти в колекціях, за винятком класичних моделей. Та все-таки цього року пояс повертається і стає не менш важливим аксесуаром, ніж туфлі або сумочка. До слова, не варто носити пояс винятково на талії — спробуйте стилізувати його у незвичніший, зухваліший спосіб.

Купальний костюм
Samsøe & Samsøe spring/summer 2022Samsøe & Samsøe весна-літо 2022

Проаналізувавши колекції 2022, можна сказати, що тепер купальні костюми створюють не лише для купання. У лукбуках і на подіумах дизайнери комбінували бікіні й цільні купальники у найрізноманітніших образах. Так, купальні костюми стали зручною альтернативою боді, а верхні частини купальника замінили укорочені топи, які можна надягати під сорочки та піджаки.

Класичний жилет
Livid весна-лето 2022Livid весна-літо 2022

Популярність жилета, який найчастіше носять як частину костюма-трійки, різко зросла за останні кілька місяців. А за останні кілька десятиліть класичний жилет пережив кілька відроджень: від знакового образу Дайан Кітон у фільмі "Енні Холл" до вбрання Кейт Мосс у серпні 2021 року. Варто зазначити, що інвестиція в такий жилет є безпрограшним варіантом. Це позачасова та класична річ, яка зможе слугувати вам упродовж тривалого часу.

Трикотажні костюми
Helmstedt весна-лето 2022Helmstedt весна-літо 2022

Затишні й зручні трикотажні костюми набули популярності за часів пандемії. Проте вже в 2022 році дизайнери роблять трикотажні комплекти базовим елементом своїх колекцій. Цьогоріч варто звернути увагу на костюми, які складаються із шортів і топа з довгим рукавом або кардигану. Також варто вибирати комплекти яскравих відтінків або з веселими принтами — вони зроблять ваш образ легким і невимушеним.

За матеріалами voguescandinavia.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.