До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що купити в грудні: хутряні панами, як у знаменитостей

У сезоні осінь-зима 2021/2022 хутро займає одне з головних місць у колекціях брендів. Так, дизайнери пропонують вибирати затишні екошуби, унти в стилі йєті та пухнасті сумки, щоб пережити холоди й порадувати себе грайливими речами. Не забули бренди і про головні убори, наймоднішими з яких цієї зими стали хутряні панами. Такий варіант зимового аксесуару — вдала альтернатива шапкам-біні і гарний спосіб зігрітися.

Гейлі Бібер

Модні моделі зимових панам ви можете знайти в колекціях Anna Sui, Dolce & Gabbana і Acne Studios, а також на сторінках streetstyle-зірок і знаменитостей. Так, Гейлі Бібер робить ставку цього сезону на поєднання шкіряного костюма Stand Studio з пухнастою жовтою панамою і кросівками, Джіджі Хадід комбінує теплий головний убір з пальтом із овчини, а Ріанна воліє ходити в хутряній панамі на побачення. Так, Рі Рі з легкістю в пару до рожевої вінтажної сукні з глибоким розрізом біля стегна авторства Джона Гальяно надягає хутряну панаму Emma Brewin, об'ємний бомбер Alyx, босоніжки з тонкими ремінцями Tom Ford і бере сумку-багет Fen. Тим часом, Ірина Шейк обирає чорну хутряну панаму українського бренду Ruslan Baginskiy, який, до слова, топмодель просто обожнює.

Реклама
Джіджі Хадід
Ріанна
Ірина Шейк

Хутряні панами цієї зими часті гості на вулицях модних столиць. Яскраві чи нейтральні, пухнасті чи кучеряві, з принтами або монохромні — всі види цього головного убору вітаються. Носіть їх із дублянками й шубами зі штучного хутра, зі шкіряними брюками й светрами, зі спортивними костюмами або навіть із сукнями. Vogue.ua зібрав наймодніші образи streetstyle-зірок у хутряних панамах — від пухнастих аксесуарів до капелюхів з овчини.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.