До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принт у ромби в колекціях сезону осінь-зима 2021/2022

Тренд на чорно-білий принт "шахівниця" прийдешнього сезону знову трансформується в різнокаліберні ромби — класичний модний візерунок. В осінньо-зимовому сезоні можна помітити і картатий візерунок аргайл (коли розміщені у шаховому порядку візерунки з ромбів утворюють різноколірні смуги), і "арлекін" (тканина, що стала популярною в 1944 році завдяки Адель Сімпсон). Vogue.ua зібрав найяскравіші образи з принтом у ромби в колекціях осінь-зима 2021/2022.

Dior
Valentino

Великі чорно-білі ромби типу "арлекін" можна було побачити в колекціях Valentino і Dior. Напівпрозору максісукню з акцентом на талії французький модний дім доповнив об’ємними трояндами й коміром, оздобленим перлами. П’єрпаоло Піччолі геометричним візерунком прикрасив пальто, зробивши його головною зіркою класичного чорно-білого образу. Схожі ромби меншого калібру представили Fashion East і Uma Wang. Шанхайський бренд продовжує тенденцію на трикотажні костюми зі спідницею, трансформуючи укорочений топ в об’ємний жилет.

Реклама
Fashion East
Uma Wang

Blumarine надали класичному принту нового прочитання. Яскравий металізований джемпер з мереживом і вирізом бренд пропонує римувати з хутряною мініспідницею й сумкою з тієї ж тканини. Екстравагантне міні пропонують і Saint Laurent, заримувати яке найефектніше буде з класичним жилетом у ромби в стилі препі.

Saint Laurent
Blumarine

Vogue.ua зібрав шість речей з принтом у ромби для сміливих образів, які варто приміряти вже зараз.

<b>принт в ромбы предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.