До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші штани в стилі бохо сезону весна-літо 2024

Цей сезон зоряний час штанів у стилі бохо, які втілюють ідею вільного духу та стилю. І попри те що походять з 1960—1970-х років, вони досі не втрачають актуальності. Ці штани еволюціонували від знакового одягу гіпі та художників того часу до вічної бази на всі покоління. Тенденції сезону весна-літо 2024 дали зрозуміти, що ці штани можна буде побачити всюди завдяки лихоманці на відродження моди минулого та загальній ностальгії. Vogue.ua зібрав наймодніші штани в стилі бохо, які варто додати до свого гардероба просто зараз.

Вузькі штани в стилі бохо

Ralph Lauren
Ralph Lauren

Реклама

Серед наймодніших штанів сезону — ті, що сповнені елегантності. Серед них — дизайни в стилі бохо, як у колекції Ralph Lauren. Нью-йоркський бренд зробив вибір на користь вузьких штанів з металевим ефектом і квітковим принтом та поєднав їх з атласними блузами, ременем з великою пряжкою і босоніжками на високих підборах. Такий образ ідеальний для того, щоб полишити мінімалізм 1990-х і спробувати найоригінальніше ретровбрання.

Силует "балон"

Rabanne
Rabanne

Rabanne
Rabanne

Rabanne підтверджують, що штани в стилі бохо — це все що треба, щоб мати гламурний вигляд. Виберіть силует "балон" з аплікаціями зі стразів та доповніть штани блузою з драпіруванням. Якщо шукаєте спокійний розкішний образ, то однотонні бежеві моделі — для вас. Завершіть одяг блузою з короткими рукавами. Штани-балони стануть головною одержимістю сезону, недарма вони підкорили колекції Rabanne, Ralph Lauren і Loewe.

Штани карго в стилі бохо

Anna Sui
Anna Sui

Штани карго — це круто, і навіть більше, якщо вони тяжіють до богемної естетики, як продемонстрували Anna Sui у своїй колекції весна-літо 2024. Очевидно, дизайни в дусі Y2K набудуть більшого ретросенсу завдяки принтам. Поєднуйте карго в стилі бохо з укороченими топами пастельних кольорів і босоніжками на пласкій підошві.

Розкльошені штани в стилі бохо

Ermanno Scervino
Ermanno Scervino

Ermanno Scervino
Ermanno Scervino

Ermanno Scervino повертають нас у минуле, створюючи штани в стилі бохо, які Шер або Джейн Біркін схвалили б у 1970-х роках. Ці розкльошені моделі з мереживом або люверсами та геометричними візерунками також чудово доповнюють богемний тренд. Бренд поєднав їх із відповідним топом і босоніжками на високій платформі.

Штани в стилі бохо з ефектом тай-дай

Roberto Cavalli
Roberto Cavalli

Барвисті штани в стилі бохо легко стануть ключовим елементом весняно-літнього гардероба. Roberto Cavalli представили моделі в рожевих тонах, що поєднувалися з принтованим бра, а також тунікою в тон і босоніжками на платформі.

Джинси в стилі бохо

Isabel Marant
Isabel Marant

Джинсові штани, натхнені модою 1960—1970-х років, знову повернулися, щоб стати новими фаворитами модниць. Завужені джинси з квітковою вишивкою — універсальний дизайн: їх можна носити з босоніжками на пласкій підошві або класичними туфлями на підборах.

Класичні штани в стилі бохо

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Штани класичного крою в стилі бохо розбавлять щоденну уніформу. Ulla Johnson пропонують інвестувати в барвисті костюми з принтами. Нюдові босоніжки на підборах з ремінцями стануть безпомилковим доповненням образу.

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.