До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим поєднувати фіолетовий колір цього сезону

Фіолетовий — це колір магії та фемінізму, технологій і соціальних рухів.У наш час уявлення про силу змінилося, але це не виключає факту, що той, хто носить фіолетове, привертає увагу, відчуває впевненість і розкішність. Хай він не надто часто зустрічається у вуличному стилі, однак цьому кольору вдалося змінити поточний дрескод. Vogue.ua зібрав найстильніші образи модниць і зʼясував, з якими відтінками найкраще поєднувати фіолетовий цього сезону.

Реклама

Фіолетовий + червоний

Червоний один із базових кольорів для поєднання з фіолетовим, і це сміливе доповнення. Якщо у вас шкіра з холодним підтоном, пограйтеся з теплими тонами, як-от червоно-гарячий. Якщо ж із теплим, схиляйтеся до темно-фіолетового і кармінового.

Фіолетовий + коричневий

Поєднання фіолетового з коричневим, що належить до теплих осінніх тонів, ідеально підходить тим, хто віддає перевагу витонченій класиці. Слід зазначити, що коричневий, хоч і є нейтральним кольором, дозволяє швидко покращити образ ця ставка ніколи не програє.

Фіолетовий + чорний

Тим, хто тільки починає приборкувати фіолетовий, радимо поєднувати його з традиційним чорним. Це безпечна і витончена комбінація.

Фіолетовий + жовтий

Поєднання фіолетового і жовтого таке яскраве: фіолетовий з його глибокими відтінками доповнюється енергією жовтого. Це ризикований і динамічний контраст, який можна носити і з особливої нагоди, і на щодень.

Фіолетовий + салатовий

Цей союз може бути більш виграшним, ніж фіолетовий і жовтий, оскільки утворює комплементарну комбінацію. Поєднання цих кольорів сучасне та оригінальне.

Фіолетовий + сріблястий або сірий

Цей союз ідеально підходить для особливих випадків, оскільки створює захопливий контраст між гламуром і авангардом. Якщо ви схиляєтеся до класики, віддайте перевагу сірому, але якщо хочете бути в центрі уваги, варто зробити вибір у бік сріблястого.

Фіолетовий + синій

Закінчуємо гід поєднанням фіолетового і синього двох кольорів, від яких віє романтизмом. І в одязі, і в аксесуарах ця комбінація допомагає створювати елегантні образи, які привертають увагу своєю хроматичною гармонією.

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.