До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: джинси + теплий светр — улюблена формула модниць цього сезону

Січень стане місяцем одного з найбільш практичних і привабливих модних альянсів, щоб протистояти холоду, джинси та теплий светр. Універсальна пропозиція ідеально підходить для тих, хто любить практичний одяг, що не потребує багато часу на створення, або мінімалістичну естетику, яка, хоч би якою простою вона здавалася, завжди виділяє вас. Від мішкуватих джинсів із сірими светрами до джинсів із високою посадкою та светрів-кроше: vogue.ua зібрав 7 образів, які вже підкорили вуличний стиль.

Мішкуваті білі джинси + светр кольору слонової кістки

Реклама

Мішкуваті джинси з білого деніму — спокусливий варіант, щоб природним чином виділитися з натовпу. Так само, як синій і чорний денім, вони поєднуються абсолютно з усім, особливо зі светрами кольору слонової кістки. Щоб зустріти найхолодніші дні січня, вибирайте теплий одяг зі щільних тканин. Завершіть образ парою кросівок для естетичного вигляду в стилі "тихої розкоші".

Сині джинси mom + светр з принтом

Щоб розпочати рік правильно, багато не потрібно: залишилося лише дістати светр з принтом Fair Isle. Головна перевага светрів з високою горловиною полягає в тому, що вони завжди стильно комбінуються із синіми джинсами з високою посадкою та черевиками з квадратним мисом — улюблений образ модниць цієї зими.

Білі прямі джинси + синій светр

Контрастні двоколірні вбрання ідеально підійдуть для того, щоб скрасити навіть найпохмуріші дні. Зробіть вибір на користь джинсів прямого крою білого кольору та додайте в’язаний светр ніжно-блакитного — майже лавандового — відтінку. Ідея полягає в тому, щоб скористатися перевагами теплих речей яскравих кольорів, які роблять образ веселим і сучасним, а решта залежить від вибору кросівок.

Сині джинси + светр з круглим вирізом

Ця пропозиція вирішить типове питання: "що вдягти на роботу". Багатошаровий образ, що складається з класичних джинсів mom, блузи з високою горловиною, бавовняного светра і вовняного пальта розміру XXL. Завершіть образ балетками — зручним і елегантним варіантом взуття.

Мішкуваті сірі джинси + чорний светр

Навіть мішкуваті джинси можуть виглядати дуже елегантно в ансамблі з одним з найбільш універсальних і мінімалістичних предметів одягу — чорного светра. Використовуйте його, щоб надати родзинку обʼємним сірим джинсам із вицвілим ефектом, а також додайте "пухнасте" пальто та чоботи Tabi.

Мішкуваті джинси + светр, виконаний в техніці кроше

Іноді фраза "більше — це більше" — це ключ до того, щоб мати ефектний та ненудний образ. Що потрібно? Джинси з помітним логотипом і светр, виконаний у техніці кроше. Не обмежуйте себе та додайте оверсайз-жакет і сабо, що підтвердить, що поєднання різноманітних текстур в одному образі — це константа, щоб виглядати приголомшливо.

Джинси з низькою посадкою + сірий светр

Носити светр можна і просто накинувши на плечі, щоб прикрасити образ або надати йому вишуканого відтінку, який так люблять streetstyle-зірки. Сірий кашеміровий светр — найкращий вибір.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.