До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 наймодніших кольорів сезону весна-літо 2024

Яскравий пурпурний, бузковий, бордовий, пастельно-жовтий і помаранчевий це кольори, які переслідують нас уже протягом декількох сезонів. Те саме відбувається із сірим, чорним, білим і бежевим, які, здається, нікуди не зникають. Чи підписали заяву про відставку неонові відтінки та чи королівський синій покинув своє місце, щоб переміг babyblue? Дозволимо сезону весна-літо 2024 підказати, без яких тонів нам обійтися. Vogue.ua зібрав 5 кольорів, які варто залишити у 2023 році та 5 альтернатив, що мають зʼявитися у вашому гардеробі.

2024: babyblue або світло-блакитний
2023: королівський синій

Реклама

З настанням осені та зими королівський синій стає більш привабливим, оскільки він цілком відповідає прагненню до елегантності. Недарма більшість вечірніх суконь забарвлені саме цим кольором. Але з настанням весни та літа все змінюється, як і наказують трендові кольори 2024 року. У прийдешньому сезоні переважатимуть м’якіші та світліші тони, наприклад, babyblue. Його пастельні акценти нагадують спокій і свіжість — характеристики, яких ми шукаємо в сонячні дні.

2024: пастельно-зелений
2023: темно-зелений

Схоже, темно-зелений також дещо втратить свою силу, поступаючись місцем пастельному зеленому. Його романтичні та делікатні відтінки роблять цей колір ідеальним вибором для втілення стриманої елегантності. Цікавим у цих світлих тонах є те, наскільки легко їх поєднувати.

2024: червоний
2023: бордовий

Червоний, з його силою та спокусливістю, затьмарює головні тренди сезону весна-літо 2024. Цей пристрасний колір прийшов, щоб відродити нашу внутрішню силу. Та він з’явився невипадково, а на зміну бордовому, який починає занепадати.

2024: срібло
2023: золото

Золото — це база, яка завжди присутня в аксесуарах, прикрасах і деяких предметах одягу: джинсах, сукнях, взутті та сумках. Але в 2024 році срібло буде особливо виділятися. Прийдешнього сезону ці металеві відтінки виходять на роздоріжжя — золото відступає, а сріблопозиціонується як абсолют.

2024: пастельні тони
2023: фіолетовий

Як можна побачити, пастельні кольори завойовують свою позицію як безпомилкові, витісняючи більш яскраві відтінки, як-от фіолетовий, фуксія та гірчичний. Нарівні з babyblue і м'ятно-зеленим у головний перелік трендів також потрапили ніжно-жовтий і блідо-рожевий.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.