До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Темно-смарагдовий — улюблений відтінок модниць цього сезону

Темно-смарагдовий відтінок точно буде присутній в гардеробах модниць цієї зими. Джессіка Честейн робить ставку на монохромний образ, що пропонує сміливий і унікальний стиль, а для більш стриманих інтерпретацій варто додати лише один кольоровий акцент або прості штрихи смарагдового за допомогою аксесуарів.

Реклама

Темно-смарагдовий відтінок зʼявився і в гардеробах інших знаменитостей: Сідні Свіні обрала асиметричну сукню, а Кендалл Дженнер зробила вибір у бік короткої спортивної куртки в поєднанні з чорними легінсами. Окрім речей, цей колір пофарбував і улюблені аксесуари, як-от мінісумку Wander від Miu Miu, яку можна було побачити скрізь наприкінці паризького Тижня моди.

Темно-смарагдовий відтінок, який можна було побачити під час останнього показу JW Anderson в образі із зеленими штанами та чорним топом, був присутній і на багатьох подіумах. Valentino зіграли ва-банк, представивши зелений total look, Burberry показали сукню, поєднану зі срібною сумкою, а Bottega Veneta зробили ставку на велику темно-смарагдову сумку, яку варто носити з картатим комплектом.

Valentino
Valentino

JW Anderson
JW Anderson

Bottega Veneta
Bottega Veneta

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.