До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити коричневі шкіряні штани цього сезону

Восени вулиці головних столиць моди наповнені шкіряним одягом, але цього сезону — ще більш сміливим, ризикованим і шикарним. Коричневі шкіряні штани настільки різноманітні та вишукані, що від них майже неможливо відірвати погляд. Високі черевики, кросівки, тренчі й навіть прозорі блузи віддають їм належне, а чимало знаменитостей, серед яких Дуа Ліпа та Емілі Ратаковскі, уже додали їх до своїх гардеробів. Vogue.ua зібрав 5 зрозумілих формул, які допоможуть швидко стилізувати коричневі шкіряні штани цього сезону.

З укороченим блейзером та коричневими черевиками

Реклама

Відповідно до трендів осінь-зима 2023/2024, усе, що потрібно для створення елегантного образу, — це шкіряні штани та жакет. Найкращим варіантом буде модель такого самого або схожого відтінку, що й штани. Також можна обрати білий, чорний, бежевий або бузковий варіанти. На завершення варто додати черевики з квадратним мисом, туфлі на підборах або босоніжки з ремінцями.

Із сорочкою і тренчем

Це ризикований і дуже цікавий спосіб комбінувати яскравий образ. Неоново-зелена сорочка з ефектними аплікаціями ідеально компенсує нейтральний тон штанів. Ця особливість кольорів дозволяє гратися з повсякденними образами.

Зі шкіряною курткою і светром

Оновіть свій щоденний образ за допомогою светра і масивних черевиків, а шкіряна куртка чи піджак забезпечать вбранню шик.

З кросівками та шкіряною сорочкою

Шкіряний total look — найавангардніший спосіб носити коричневі шкіряні штани восени. Цього разу для стильного ансамблю модель Емілі Ратаковскі обрала улюблені кросівки.

З в'язаними жилетами

Щоб надати образу вінтажної сутності, супермодель Белла Гадід поєднала картатий вʼязаний жилет, шкіряні штани і шкіряний тренч. Чоботи на тракторній підошві ефектно завершили вбрання.

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.