До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Білі шкарпетки — головний аксесуар модниць цього сезону

Серед усіх популярних аксесуарів цього сезону найскромнішим є той, що тріумфує par excellence. Той, який є частиною нашого повсякденного життя і який модниці вже встигли підняти до категорії нового візуального коду, — білі шкарпетки. У цьому виборі немає логіки, оскільки цей аксесуар поступово знайшов собі місце в образах головних зірок моди, зокрема сестер Гадід або Гейлі Бібер, а також на вулицях Копенгагена, Нью-Йорка, а тепер і Лондона, де streetstyle-знаменитості закріпили за ним статус найбажанішого аксесуара в гардеробі. Vogue.ua зібрав декілька доказів того, що білі шкарпетки можна вдало поєднувати з будь-яким взуттям цього сезону.

З лоферами, брогами й оксфордами

Реклама

Якщо і є комбінації, які постійно повторюються серед знаменитостей, то це лофери зі шкарпетками — модний прийом, який був надпопулярним у 1980-х і став втіленням класичного стилю. Найчастіше білі шкарпетки можна побачити у поєднанні саме з чорними мінімалістичними лоферами. З цим ансамблем дуже добре поєднуються шорти, біла сорочка і краватка. Проте вуличний стиль дає зрозуміти, що це комбо можна перевести на протилежний бік — поєднуючи з маскулінним взуттям на контрасті з джинсовою спідницею і романтичною блузою з рюшами.

Білі шкарпетки та взуття на високих підборах

Ідея поєднувати шкарпетки з туфлями на високих підборах може викликати неоднозначні думки, але це альтернатива, яка вже тріумфувала свого часу і яка знову з’являється на Тижнях моди. У 2023 році фокус полягає в тому, щоб вибрати взуття, дизайн якого дозволяє визирати шкарпеткам. Мюлі + шкарпетки — ідеальний варіант, щоб подовжити термін служби літнього взуття.

Шкарпетки + туфлі Мері Джейн

Той факт, що туфлі Мері Джейн повсюди, сприяв тому, що квінтесенція способу їхнього поєднання також вторглася в модний простір. Сезон сприяє відновленню ностальгії, рятуючи наймодніше комбо шкільних часів. Деякі моделі у сріблястих тонах або з декоративним оздобленням, як-от пір’я, допомагають досягти менш наївного образу, але так само спричиняють враження.

З кедами Converse

Хоча існує багато ідей щодо поєднання кедів Converse, але додати білі шкарпетки — це дуже простий варіант, що завжди доступний. Вам знадобиться лише джинсова мініспідниця та улюблений светр чи кардиган для розслабленого образу на щодень.

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.