До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 головних речей сезону осінь-зима 2023/2024

Пальто для прохолодної погоди, речі у відтінку лимонного крему та стримані мідісукні й спідниці: від вишуканого до затишного vogue.ua зібрав найулюбленіші елементи гардероба модниць цього сезону.

Пальто з хутром

Листопад відзначив початок сезону пальт. Цієї зими варто зробити ставку на моделі з хутром, а головними кольорами стануть насичений зелений та стриманий коричневий.

Реклама

Стиль препі

Подол довжини міді або максі — вірне рішення для стриманого та водночас елегантного образу. На допомогу прийдуть сукні та комплекти зі спідниці й жакета в стилі препі.

Картатий принт

Жоден осінньо-зимовий сезон не проходить без затишних картатих принтів, що нагадують теплий плед. Цього року модниці роблять вибір у бік яскравих кольорів та, звісно, шотландської карти.

Анімалістичні візерунки

Хоч би як ми ставилися до тваринних принтів, вони тут, щоб залишитися з нами надовго. Головні "хижі" візерунки сезону — зебра та леопард.

Лимонний відтінок

Ніщо так не освіжає осінньо-зимовий гардероб, як радісні кольори. Тож, цього сезону обирайте пастельний жовтий, сонячний колір, який ми більше звикли бачити влітку. Речі в цьому приємному і делікатному відтінку, що нагадує лимонний крем, стануть найкращим антидепресантом у похмуру погоду.

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.