До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити босоніжки на платформі цього літа

Босоніжки на платформі домінують на модній сцені цього літа. Це і не дивно, адже вони водночас комфортні і стильні. Від розслаблених образів до вечірнього вбрання — ці універсальні босоніжки є ідеальним вибором для будь-якого випадку. Vogue.ua зібрав найцікавіші виходи модниць та з'ясував, з чим ефектно поєднувати це взуття в поточному сезоні.

Босоніжки на платформі + бермуди

У 2023 році настала черга модниць, які виступають за високу пласку платформу. Шорти-бермуди та ошатний верхній одяг (як-от твідовий жакет), безсумнівно, стануть, найкращими союзниками для вашого улюбленого взуття.

Реклама

Босоніжки на платформі + штани палаццо

Якщо ви хочете додати собі кілька сантиметрів зросту, не вагайтеся і вибирайте пару босоніжок на платформі. Вони є вишуканою та зручною альтернативою взуттю на підборах, яка також ідеально поєднується з актуальними штанами палаццо.

Босоніжки на платформі + джинси-бойфренди

Босоніжки "танга" представляють ще один з тих трендів, які вже встигли оселитися в шафах модниць. Час цьому взуттю піднятися на платформи. Скористайтеся перевагами естетики нульових та поєднуйте їх із обʼємними джинсами та сорочкою-поло яскравого кольору.

Босоніжки на платформі + мініспідниця

Чи є щось більш класичне, ніж поєднання мініспідниці та взуття на високій платформі? Цього літа зробіть ставку саме на таку витончену комбінацію.

Босоніжки на платформі + спідниця карго

Ніщо не актуально зараз так, як поєднання взуття на платформі зі спідницею-карго. Цей всюдисущий одяг повернувся в наше життя з того самого десятиліття, коли босоніжки на платформі вперше захопили модні тренди. Зробіть вибір у бік таких базових речей, як біла футболка та шкіряна куртка, і ви отримаєте універсальний образ, що ідеально пасуватиме для вечері чи навіть першого побачення.

Текст: Nuala Phillips

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.