До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 способів поєднувати штани та сандалі цього літа

Хоча зараз розпал літа, погода часто буває мінливою. Дощ, пориви вітру і низькі температури означають, що перспектива прогулятися в літній сукні втрачається. Та у зірок вуличної моди є рішення. Простий стильний трюк, названий стилістом Еллісон Борнстайн теорією "невідповідного взуття", який передбачає доповнення вбрання несподіваним взуттям, як-от босоніжки. Vogue.ua зібрав найстильніші образи модниць та зʼясував, як модно комбінувати штани та сандалі цього літа.

Мінімалістичні штани + чорні босоніжки

Реклама

Створити розслаблений та вишуканий образ в стилі "тиха розкіш" допоможуть штани з відсутністю декоративних деталей та босоніжки. Стильні протисонцеві окуляри також стануть в нагоді.

Мішкуваті джинси + яскраві босоніжки

Гра на контрастах — один з улюблених прийомів модниць усіх часів. Обʼємні мішкуваті джинси радимо поєднувати з елегантними яскравими босоніжками, які додадуть образу необхідного настрою.

Лляні штани + "дуті" босоніжки

Масивні босоніжки — найбажаніше взуття сезону. Модниці римують їх з усім: від квіткових суконь та сліп-спідниць до джортів та, звісно, універсальних лляних штанів.

Широкі штани + сандалі на платформі

Різноманітні босоніжки на платформі захопили модні подіуми декілька сезонів тому — і не збираються полишати своє місце у переліку найбажанішого взуття зараз. Модниці радять поєднувати їх з широкими штанами та топом, що повторює вигини тіла.

Костюмні штани + стьобані босоніжки

Костюмні штани та стьобані босоніжки — практична основа гардероба, яка дає ефектний та простий образ, що підійде до будь-якої нагоди.

Штани з принтом + босоніжки

Різноманітні комплекти — обовʼязкова складова літнього гардероба. Шовковий принтований костюм, що складається з подовженої сорочки та штанів вільного крою, носіть із улюбленими босоніжками на підборах.

Карго + босоніжки з ремінцями

Створити стильний літній образ допоможуть штани карго, що вже встигли оселитися у шафах багатьох модниць, асиметричний топ на одне плече та вишукані босоніжки з елегантними ремінцями.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.