До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніші сукні на запах цього літа

Сукня на запах залишається ідеальною союзницею жіночого літнього гардероба. Це, так би мовити, вічний одяг, а також найприємніший, адже зручна та регульована форма підкреслює будь-який силует, бо сукня адаптується до кожного. Дизайнери представили найрізноманітніші моделі: короткі або довгі, в нейтральних кольорах або у відтінках електрик, з торочками або різнокольорові і, звичайно, з ідеальним квітковим принтом.

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Реклама

У сезоні весна-літо 2024 дизайнери не сумніваються: сукня на запах знову тріумфує. Chiara Boni, наприклад, пропонують сукню з довгими рукавами й оптичним візерунком, а Dries Van Noten роблять її унікальною завдяки незвичайним деталям, як-от глибоке декольте та смугастий принт у морському стилі.

Chiara Boni
Chiara Boni

Vogue.ua зібрав 5 суконь на запах, які варто додати до свого гардеробу вже зараз.

Флуоресцентна сукня на запах

Флуо-кольори в тренді як ніколи, особливо рожевий та салатовий. Для тих же, хто віддає перевагу делікатнішим відтінкам, є сміливі принти з яскравими кольорами, як-от нова модель Diane von Furstenberg.

Сукня на запах з принтом

Довгі рукави з ретродеталями, як-от рюші та злегка V-подібний виріз, та класичний принт polka dot, що робить сукню ідеальним елементом літнього гардероба. Римуйте такі яскраві моделі з чорними або нюдовими туфлями на підборах, з босоніжками з ремінцями або навіть із лоферами.

Максісукня на запах

Гібрид між моделлю на запах і сукнею-сорочкою, — чудовий варіант для спекотних днів. Така сукня однаково добре виглядає як з балетками на пласкій підошві, так і з туфлями на підборах. До того ж має вишукану деталь, а саме верх сорочки, який закінчується плісированою та драпірованою спідницею з запахом.

Сукня з торочками та іншими декоративними елементами

Хто сказав, що сукня на запах має бути нудною? Вибирайте торочки, надпопулярні серед streetstyle-модниць, або грайте з пір’ям та додавайте до нього взуття Frou Frou.

Флористична сукня на запах

Сукня з квітковим принтом пасуватиме для будь-якої нагоди, навіть для походу в офіс, адже має ідеальну довжину як для підборів, так і для плаского ходу.

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.