До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які металізовані ковбойські чоботи обрати цього сезону

Існують тенденції, які повільно набирають обертів, щоб зрештою стати частиною повсякденного жіночого гардеробу. І це саме той випадок із металізованими ковбойськими чоботами. Це взуття народжене не тільки для того, щоб ходити, але й для того, щоб стати абсолютним головним героєм і всього образу, і поточного сезону загалом.

Реклама

Такий неминучий тренд і справжня екзотика, як сріблясті ковбойські чоботи, знайшов свій шлях і до колекцій мінімалістичних брендів, і до сердець найвідважніших зірок вуличного стилю. У сезоні осінь-зима 2023/2024 дизайн цього взуття урізноманітнився, щоб сподобатися навіть найбільш скептично налаштованим. Деякі моделі межують з естетикою 1960-х, інші ж – виступають за зухвало піднятий носок та сміливо експериментують з металіком у несподіваних кольорах, наприклад, рожевому або зеленому.

Як би там не було, ясно те, що металізовані ковбойські чоботи зараз насолоджується своїм великим моментом популярності, і хоча ненавидіти їх так само легко, як і любити, цього року грань між обома почуттями більш розмита, ніж будь-коли. Тож варто дослідити його переваги, а саме універсальність, комфорт та оригінальність, та захопитися поєднанням епохи диско та техасським стилем. Римуйте це взуття з улюбленими джинсами, шкіряними ансамблями, що складаються з мініспідниці та пальта, укороченими жакетами та затишним трикотажем для досягнення ще більшого комфорту у щоденних образах.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.