До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 6 фасонів джинсів, які ніколи не вийдуть з моди

Ідеальні джинси — це ті, з якими не хочеться розлучатися. Модні тренди приходять і йдуть, але класика залишається назавжди. Незалежно від того, якому стилю ви надаєте перевагу, дотримуйтеся простих силуетів і вивірених часом кольорів — це спосіб знайти джинси, які слугуватимуть довго. Кльош, прямі чи вузькі — Vogue.ua зібрав 6 пар джинсів, які ніколи не вийдуть з моди.

Реклама

Джинси з розкльошеними штанинами

Залежно від настрою, цього сезону джинси можна стилізувати елегантно або повсякденно. Широкі джинси з невеликою еластичністю — один із найзручніших варіантів. Вибирайте моделі кльош для швидкої відповіді на одвічне запитання "Що мені вдягти".

Baggy джинси

Вільні джинси такі ж зручні, як і легінси, але мають набагато крутіший вигляд. Це вибір усіх шанувальників практичного одягу для відпочинку. Втім, мішкуваті baggy джинси легко вписати й у святковий наряд — просто додайте блискуче взуття.

Прямі джинси із завищеною талією

Прості, натхнені вінтажем, класичні джинси з прямими штанинами мають чудовий вигляд з усім — від блейзера та взуття на підборах до звичайної футболки. Робіть ставку на вічну класику — сині прямі джинси, які миттєво зроблять вас схожою на французку.

Джинси bootcut

Джинси bootcut були улюбленцями зірок 2000-х, як Брітні Спірс, Голлі Беррі та Дженніфер Еністон. Тепер ця модель отримала нове втілення. Ковбойські чоботи — найкращі союзники таких вкорочених джинсів.

Вузькі джинси

До класичної моделі, що повторює силует, найкраще пасуватимуть модні чоботи до коліна. І хоча зараз джинси скінні дещо контроверсійні, вони завжди будуть актуальні.

Джинси карго

Стиль Y2K переживає ренесанс, тому в гардероб it-girls повернулися повсякденні джинси карго. Вільні, часто із заниженою талією та додатковими кишенями, вони додають скейтерської крутості будь-якому образу.

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.