До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших шкіряних спідниць сезону осінь-зима 2023/2024

Коли мова заходить про шкіряну спідницю, люди поділяються на два табори. Одні використовують цю річ як основу для створення багатьох образів, а інші не розуміють, як правильно її носити. А що як ми вам скажемо, що підібрати шкіряну спідницю легше, ніж здається? Все що потрібно — це трохи натхнення. Ми вибрали 5 наймодніших шкіряних спідниць сезону осінь-зима 2023/2024, про які варто знати.

Чорна мініспідниця

Позасезонна класика, яку легко вписати у свій гардероб. Чорна мініспідниця поєднується і з чоботами, і з елегантними босоніжками на танкетці — саме так робить Леоні Ганне. Період міжсезоння — ідеальний час, коли можна безтурботно носити мініспідницю, як інфлюєнсерка, пізніше доведеться додати колготки і закрите взуття.

Реклама

Шкіряна спідниця карамельного кольору

Головним конкурентом класичного чорного кольору є карамельний відтінок. Він не менш універсальний у складанні капсульного гардероба, адже легко поєднується з різними кольорами — від базових, як-от чорний чи білий, до всіх різновидів нюда і яскравих тонів. Носіть довгу шкіряну спідницю з бавовняною сорочкою, як робить Емілі Ратаковскі, поєднуйте з чорним трикотажем або додавайте блейзер коричневого кольору.

Чорна спідниця прямого крою

Така спідниця — один із найпопулярніших фасонів цього сезону. Завдяки своїй універсальності та практичності чорна шкіряна мідіспідниця впишеться практично у будь-який гардероб і стиль. Вибирайте лаконічні спідниці-футляри з м’якої шкіри або лаковані варіанти чи спідниці з розрізами.

Спідниця з кольорової шкіри

Звичайно, коли йдеться про вибір шкіряної спідниці, першою на думку спадає класична чорна модель будь-якої довжини. Але хочемо зазначити, що кольорові версії в усіх своїх варіаціях також дуже популярні серед streetstyle-інфлюєнсерів.

Довга шкіряна спідниця

І остання, але не менш важлива тенденція, — це довгі шкіряні спідниці. Ми вважаємо їх більш спокусливими, ніж міні, оскільки вони облягають фігуру, створюючи привабливий образ. Таку спідницю можна носити як доповнення до total-black вбрання, міксуючи різні тканини, як робить Крісель Лім, або додавати до нетрадиційного вуличного образу в комплекті зі шкіряною балаклавою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.