До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трикотаж, який варто додати до свого гардероба вже зараз

Трикотаж є основою будь-якого осіннього капсульного гардероба, але якщо ви втомилися від класичних темно-синіх джемперів, індустрія моди має хороші новини. Louis Vuitton і Saint Laurent сфокусувалися на великих обʼємних шарфах, схожих на ковдру, а Miu Miu зробили вже знайомий сірий кардиган найкращою осінньою інвестицією. Vogue.ua зібрав трикотаж, який має зʼявитися у вашому гардеробі вже зараз.

Червоний светр

Ferragamo
Ferragamo

Реклама

Червоні total looks стали одними з найбажаніших завдяки колекціям сезону осінь-зима 2023/2024, а сам колір одразу зайняв лідерські позиції на вулицях модних столиць. Домінування відтінку триватиме до весни, тож рекомендуємо зробити ставку саме на червоний трикотаж.

В'язана спідниця

Loewe
Loewe

В’язані спідниці можуть нагадувати шкільні, але Loewe зробили їх розкішними. Поєднуйте таку спідницю з кардиганом або светром із круглим вирізом.

Кардиган

Miu Miu
Miu Miu

У своїй колекції осінь-зима 2023/2024 Міучча Прада переосмислила базові речі, як-от сірі толстовки та темно-сині бушлати. Утім, публіці, схоже, найбільше сподобалися її кардигани з ґудзиками, доступні у верблюжому, сірому та темно-синьому кольорах.

Шарф-ковдра

Saint Laurent
Saint Laurent

Загальна атмосфера осінньо-зимового сезону була безтурботною. Найпростіший спосіб досягти розслабленого шику просто зараз? Додайте шарф великого розміру, створюючи витончений силует, як у Saint Laurent або Burberry.

Текст: Emma Spedding

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.