До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Взуття з Т-ремінцями — найзручніший вибір сезону

У Франції вони поширені під красивою назвою salomé, але здебільшого це взуття відоме як туфлі чи босоніжки з Т-подібними ремінцями. Сьогодні вони є ідеальним модним аксесуаром для візуального подовження силуету, забезпечуючи при цьому потрібну кількість шику. Вперше побачивши світ у 1920 році під час "бурхливих двадцятих", ці тепер вже класичні туфлі швидко стали головним атрибутом танцюристів чарльстону.

Реклама

Тепер вони не лише для танцівників. Цього сезону взуття з T-подібними ремінцями, слідом за "танга", захопило і модні подіуми, і шафи наймодніших дівчат. Завдяки фірмовому ремінцю ці надзвичайно зручні аксесуари сезон за сезоном переосмислюються найпопулярнішими Домами моди та брендами. Незалежно від того, чи віддаєте ви перевагу варіантам на стійких підборах для оптимального комфорту, чи моделям на шпильці для додаткової висоти, одне можна сказати напевно: взуття з Т-ремінцями повертається цього літа.

За натхненням на нову стилізацію радимо звернутися до образів Джуні Бриз, яка обирає однотонні моделі, ТамуМакферсон з її двокольоровою парою та Голлі Роджерс, якій подобаються яскраві босоніжки на високих підборах. Лаконічні моделі чорного кольору у свої вбрання вдало інтегрували Ельзи Госк та Жанна Дамаш.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.