До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Невідповідне" взуття — великий тренд прийдешнього сезону

Цього літа індустрія моди із задоволенням прийняла поняття "невідповідного взуття" — концепцію, яку вперше запровадила стилістка Еллісон Борнстайн і підтримують блогери в усьому світі, що заохочує до вибору найнезвичайнішого взуття для вашого вбрання. "Я зрозуміла, що робить образ цікавим і особистим — це додавання аксесуарів, які здаються трохи "невідповідними" або не відповідають атмосфері решти образу", — прокоментувала Борнстайн Vogue.

Ікона
Ікона "невідповідного" взуття: Дженніфер Лоуренс на червоній доріжці в Каннах у бальній сукні Dior і взутті, яке краще пасує для пляжу

Реклама

Класичним прикладом підходу до цієї теорії є поєднання жіночої літньої сукні чи спідниці з масивними кросівками (наприклад, моделлю New Balance 530). Знаменитості роблять ставку на класичні костюми, що римуються з пляжними шльопанцями. Хто є головною іконою "невідповідного" взуття? Дженніфер Лоуренс, яка на кінофестивалі в Каннах ефектно поєднала червону бальну сукню від Dior не з туфлями на підборах, а зі шкіряними шльопанцями.

Burberry
Burberry

Loewe
Loewe

Тож яке "невідповідне" взуття стане найбажанішим у сезону осінь-зима 2022/2023? Варто звернути увагу на найхимерніші аксесуари, представлені дизайнерами на подіумі: "мʼякі" ботильйони від Burberry, мюлі Loewe у червоному відтінку Crayola, прикрашені кристалами "дуті" туфлі від Stella McCartney та байкерські черевики Valentino Garavani з пір’ям.

Stella McCartney
Stella McCartney

Valentino Garavani
Valentino Garavani

За теорією Борнстайн про невідповідність прийдешньої осені поєднуйте м’які черевики апре-скі з костюмом зі спідницею для офісного дрескоду, класичну маленьку чорну сукню із зручними мюлями, а найяскравіші туфлі на підборах з практичними худі та денімом у дусі Y2K.

Текст: Laura Hawkins

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.