До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: коричневе взуття + джинси — найуніверсальніша комбінація сезону

Коричневе взуття — ідеальний супутник модних образів у холодну пору року. Його носять із довгими спідницями, сукнями — і, звичайно, джинсами улюбленого крою. Це безпомилковий альянс, доречний в різних обставинах, який легко підносить будь-який образ на новий рівень. Коричневі чоботи — класика, що стала обов'язковим елементом зимового гардероба. Проте в цьому сезоні модні тренди дозволяють інтерпретувати її по-різному. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи модниць та з'ясував, як ефектно поєднувати джинси та коричневе взуття цієї зими.

Замшеві челсі та світлі джинси

Реклама

Замшеві челсі кольору капучино ідеально поєднуються зі світлими вузькими джинсами. Якщо вам імпонує мінімалістичний стиль, який добре адаптується до будь-якого заходу, доповніть образ ефектною тонкою водолазкою.

Ботильйони і вузькі джинси

Західна мода повертається на хвилі відродження стилю 2000-х. Модниці перетворюють техаські чоботи на міське взуття та на обов’язкову річ у жіночому гардеробі. Цього сезону варто також звернути увагу на вкорочену хутряну куртку-шубу, яка ідеально поєднується з вузькими джинсами і смугастим принтом.

Високі чоботи та вузькі джинси

М’які замшеві чоботи вигорілого коричневого відтінку, що сягають колін, — головний акцент образу. Блейзер і мʼяка сумка легко та швидко доповнять повсякденне вбрання.

Шкіряні чоботи та mom-джинси

Блейк Лайвлі носить темно-коричневі чоботи та вицвілі джинси, одяг, що нагадує робочу уніформу, з класичними предметами гардероба: картатим вовняним блейзером і светром в стилі "тихої розкоші", поєднуючи різні модні течії та коди.

Замшеві чоботи на підборах і джинси з манжетами

Модниці підтверджують, що коричневі замшеві чоботи — головні союзники джинсів. Вибирайте темно-сині моделі прямого крою в поєднанні з жакетами або пальтами. Невимушений, але вишуканий підхід, який можна використати для офісу чи вечірньої зустрічі.

UGG з мішкуватими чорними джинсами

Уггі, великий тренд цієї зими, мають чудовий вигляд із мішкуватими джинсами. М’які лінії та оксамитова текстура додають образу затишного настрою. Щоб доповнити образ, додайте пальто великого розміру та мінімалістичну сумку.

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.