До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: гід наймоднішими спідницями сезону весна-літо 2024

Навесні спідниці знову стануть невід’ємною частиною гардероба найелегантніших жінок, і вже скоро їх можна буде побачити в барвистих кольорах та тваринних принтах. Цьогоріч спідниця стане найбажанішим предметом, що має всі можливості вдосконалити класичні речі та вбрання. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими спідницями, які обожнюють знаменитості та streetstyle-зірки.

Джинсові спідниці

Реклама

Цієї весни джинси поступаються місцем денімовим спідницям. Під впливом естетики 1990денім знайде своє місце на спідницях, щоб підкреслити весняні вбрання. Модниці роблять ставку на гру пропорцій, обираючи ансамблі з джинсових спідниць, чобіт на високих підборах і об’ємного верху, як-от бомбер або шкіряна куртка.

Спідниці в білизняному стилі

Спідниця з атласу повернеться, щоб надати нового вигляду весняним образам. Поєднуйте її зі світлим топом або блейзером для елегантного та невимушеного образу. Окрім цього, привабливими залишаються і моделі чорного кольору.

Спідниця поверх штанів

Це сміливе модне поєднання й надалі буде присутнє в образах модниць. Софія Роу зробила ставку на світле вбрання зі спідниці та штанів в тон у поєднанні з білим мереживним топом і кардиганом.

Шкіряні спідниці

Цієї весни головуватимуть шкіряні спідниці як короткі, так і довгі. Гейлі Бібер вибрала мініверсію в коричневих тонах, яку вона поєднала з замшевою курткою та білим топом. З аксесуарів модель обрала сумку та туфлі на підборах, не забувши про намисто зі своїми ініціалами.

Спідниця-олівець

Тренд на офісний одяг вийшов на новий рівень — і елегантні спідниці є його неодмінною частиною. Спідницю-олівець, яка є ідеальною альтернативою класичним штанам, можна носити з лоферами або туфлями на підборах. На вулицях Лондона Ешлі Робертс була помічена в прямій смугастій спідниці, укороченому жакеті в тон, темних туфлях і з маленькою чорною сумкою.

Червоні спідниці

Червоний колір увірвався в наш гардероб цієї зими — й залишиться там і прийдешньої весни. Цей яскравий тренд покращить будь-який образ, особливо якщо ви наважитеся поєднати таку спідницю з іншими барвистими кольорами, як-от синій або жовтий.

Спідниці з тваринним принтом

Леопард, корова чи пітон — тваринний принт цього сезону можна буде носити з усім. Такий візерунок визначить весняний гардероб і додасть стилю класичним образам. Емілі Сіндлєв зробила ставку на монохромний зелений зі спідницею з принтом пітона. Інфлюенсерка також додала чорний капелюх і зелену сумку MiuMiu, щоб завершити вбрання.

Довгі білі спідниці

Пішли в минуле темні кольори, і цієї весни білий знову буде в моді. Елегантні та зручні, довгі білі спідниці будуть здебільшого поєднуватися із сорочкою або легким светром.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.