До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: асиметричний топ + спідниця — головна модна формула цієї весни

Асиметричні топи з їхніми плавними лініями та сміливим кроєм з’явилися, щоб кинути виклик монотонності та доповнювати всі типи спідниць. Тенденції сезону весна-літо 2024 доводять, що варто робити ставку на сміливі речі, що ідеально підходять для будь-якої нагоди. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи модниць та зʼясував, як ефектно стилізувати асиметричний топ та спідницю цього сезону.

Асиметричний топ + джинсова максіспідниця

Реклама

Настав час відкрити трохи шкіри та максимально використати асиметричні топи. Вони мають чудовий вигляд із довгими джинсовими спідницями, а завершити образ допоможуть шкіряні черевики. Комплект за мотивами стилю бохо готовий.

Напівпрозорий топ + мідіспідниця

Якими б простими або мінімалістичними не були асиметричні топи з прозорих або сітчастих тканин, вони покликані покращити будь-який одяг, зокрема готичний. Поєднуйте їх із плісированими мідіспідницями та туфлями Мері Джейн, додавши пару білих шкарпеток.

Асиметрична блуза + мініспідниця карго

Замість того, щоб вдаватися до передбачуваних речей, як-от майка або кроптоп, вибирайте білі асиметричні блузи. Вони додають вишуканості функціональному одягу на кшталт мініспідниці карго.

Асиметричний топ поверх білої футболки + плісирована мідіспідниця

Існує безліч красивих футболок, доповнених асиметричними деталями. Не бійтеся поєднувати їх зі спідницями в шкільному стилі або з сірими моделями довжини міді. Доповніть їх ботильйонами з гострим носком, щоб мати сучасний виразний вигляд.

Асиметрична блуза з воланами + мініспідниця прямого крою

Фаворитами весни цього року стануть кокетливі та елегантні асиметричні блузи з воланами. Підкресліть їхній романтичний настрій прямими мініспідницями та туфлями-човниками.

Асиметрична блуза + шкіряна мідіспідниця

Особлива любов streetstyle-зірок — комбінація асиметричних блуз і шкіряних мідіспідниць. Завершіть образ чоботами з анімалістичним принтом.

Мереживна блуза + обтисла спідниця в тон

Трохи кітчу чи драматизму ніколи не завадить. Це підтвердили і стритстайл-звіти зі столиці Данії, де на Тижні моди можна було побачити поєднання асиметричних блуз із химерними рюшами, спідниць в тон і туфель на підборах.

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.