До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити кольорові колготки цього сезону

Хоча кольорові колготки не є чимось новим, цей сезон приніс свіжий погляд на тенденцію. Ідея полягає в тому, щоб зробити колготки не лише доповненням, але насамперед барвистим контрастом. Їх можна поєднувати як з весняними сукнями, так і з джинсами, як з денним образом, так і з вечірнім. Вони перейшли від ролі фонових персонажів до головних гравців. Vogue.ua зібрав найефектніші виходи модниць та зʼясував, як носити кольорові колготки цієї весни.

Колготки яскравих кольорів як доповнення до барвистого total look

Реклама

Взимку такий монохромний підхід до моди — справа відносно легка, та проблеми починаються з початком весни й поверненням довжини міні. Але, як виявилося, колірну "прогалину" чудово заповнюють колготки, незалежно від обраного відтінку. Крім того, у поєднанні з туфлями-човниками відповідного кольору навіть на низьких підборах вони оптично подовжать силует.

Білі колготки — основа офісного стилю

Цікавим доповненням до офісного стилю стануть білі колготки. До них підійде oversize-сорочка або модель на ґудзиках із краваткою. Вони також чудово доповнять костюмні шорти-бермуди та максіспідницю-олівець.

Акцентні колготки

Яскраві кольори проникли у вбрання через бордові сумки, пов’язки на голову або, як це зробила паризька інфлюенсерка Каміль Шар’єр, колготки. Червоний — завжди гарна ідея, але сміливо перевіряйте тенденцію і з іншими кольорами.

Сірі колготки

Різнокольорові колготки здатні внести в образ гармонію — приглушити різноманітність фактур, конфліктні принти та пом'якшити гострі форми. Саме так працюють графітові колготки, як у модниці Джулі Сержент Феррері, які вона поєднала з сірою спідницею.

Червоні колготки + штани або шорти

Елегантний верх порушується хижим низом. Головний фокус у такому образі — на різноманітність естетик: чоботи — класичні, штани — відсилають до гранжу, а колготки, завдяки своєму відтінку, — передають суть весняних трендів.

Барвисті колготки — найкраще доповнення до тренду no pants

Оскільки знаменитості вже встигли опробувати тренд "без штанів" у всіх випадках життя, настав час пограти зі стилістичною базою. Доповнити еклектичне поєднання можна зухвалими туфлями, пальтом з принтом, а класичні чорні колготки замінити на кольорові.

Кольорові колготки + мінісукня

Вінтажні аксесуари, мінісукня, шкіряні туфлі-човники та, звісно, білі колготки — не тільки стильне, але й практичне рішення на цей весняно-літній сезон.

За матеріалами vogue.pl.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.