До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 3 способи носити спідницю поверх штанів цього сезону

І в чоловічому, і в жіночому гардеробах модне поєднання спідниці та штанів виділяється як одне з найсміливіших на сьогодні, адже нагадує стиль 2000-х та графічні багатошарові ігри. Незалежно від того, чи вирішите ви опанувати цю тенденцію в її оригінальних лініях, чи в більш кутюрних інтерпретаціях, спідниця поверх штанів, здається, приваблює багатьох модниць. Міні, максі або шотландська карта, створена за зразком панк-духу, який знову захоплює моду: будь-яку спідницю можна уявити в ансамблі з костюмними штанами та улюбленими джинсами.

Мініспідниця + штани

Реклама

Шикарніша альтернатива тренду на довжину міні — поєднання улюбленої спідниці зі штанами бездоганного крою. Хоча це також працює з денімом, варто віддати перевагу мʼяким матеріалам, черпаючи натхнення з образу Софії Роу.

Більше – це більше

Багатошаровість — найкраща порада для зимового стилю, яка допоможе підвищити ваш модний коефіцієнт. Надихаючись образом топмоделі Джордан Деніелс, обирайте вбрання у модних кремово-шоколадних відтінках — блейзер зі спортивними лініями та штани під спідницею в офісному стилі.

Принти + денім

Для більш сміливих модниць радимо звернути увагу на поєднання джинсів зі спідницею-кілт. Перероблені моделі від модного лондонського бренду Chopova Lowena додають повсякденних акцентів до необробленого практичного деніму.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.