До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: прозора сукня + високі чоботи – модна формула цієї весни

Чоботи, одне з найуніверсальніших і найестетичніших видів взуття, відмовилися залишатися в зимовому гардеробі та пробилися до весняних образів. Тенденції сезону весна-літо 2024 доводять, що найкраще поєднувати пару чобіт з однією з ключових речей останніх сезонів – прозорою сукнею. Vogue.ua зібрав найефектніші виходи знаменитостей та streetstyle-зірок і зʼясував, як стильно поєднувати "голу" сукню та чоботи прийдешньої весни.

Прозора сукня в стилі бохо + чоботи вище коліна

Реклама

Дакота Джонсон неодноразово доводила, що вбрання в стилі бохо є однією з її сильних сторін, і вона часто додає родзинку до цієї естетики, вписуючи в образ більш сміливі елементи. Нещодавно вона зʼявилася в сукні Tom Ford, високих чорних чоботах Bottega Veneta та шкіряній куртці Gucci. Окрім цього, Дакота Джонсон не припинила використовувати червоний колір у своїх вбраннях. Цього разу вона вибрала більш тонкий підхід – але не менш ефектний – із сумкою та протисонцевими окулярами.

Прозора мереживна сукня + металізовані чоботи

Софія Калпо зробила ставку на трендові чоботи на платформі з металізованим покриттям, щоб доповнити "голу" мереживну сукню від Epuzer. Як показали 16Arlington, Zimmermann і Victoria Beckham під час своїх шоу, блейзери з підплічниками повернулися, щоб привнести естетику 1980-х у сучасні образи. Таким чином, вибір такого типу силуету створює елегантне вбрання, ідеальне для особливої ​​ночі.

Прозора сукня з бісером + фактурні чоботи

Керолін Даур знає, що прозорі сукні справляють якнайкраще враження, якщо в дизайні є стрази, тому ігнорувати цей елемент гардероба – майже неможливе завдання. Щоб адаптувати цей одяг для денного образу, інфлюенсерка пропонує використовувати куртку з рукавами-балонами. Своє вбрання вона доповнила фактурними чоботами, золотими прикрасами та сумкою Louis Vuitton.

Прозора сукня + гостроносі чоботи

Модель родом з Південного Судану, Ачол Айор, не тільки брала участь у весняно-літніх показах Miu Miu, Valentino та Alaïa, але також довела, яким витонченим і елегантним може бути образ на щодень. Залишаючи осторонь легкий характер, який часто супроводжує ці вбрання, Айор вибрала "голу" білу сукню, обʼємний жакет і чоботи з гострим мисом.

"Гола" в'язана сукня + чоботи на високих підборах

Вʼязані сукні швидко адаптувалися до міського середовища, ідучи рука об руку з чоботами на високих підборах. До того ж саме коричневий колір є одним із фаворитів модниць. Найсміливіші можуть носити її з видимою нижньою білизною, а ті, хто поки не готовий до таких кроків, можуть скористатися перевагою чорного боді.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.