До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: який стьобаний жилет обрати цього сезону

Мʼякі жилети – універсальний одяг, який можна адаптувати до свого гардеробу тисячею способів, поки він не стане завершальним штрихом будь-якого вбрання. Довгі, вкорочені, чорні та зелені: vogue.ua зібрав найкращі виходи модниць та зʼясував, як стильно носити стьобаний жилет для прогулянки, походу в офіс або зустрічі з друзями.

Зелений жилет поверх пальто

Реклама

Якщо одного верхнього одягу недостатньо, ніщо не заважає вам поєднати свій жилет із улюбленим пальтом чи шкіряною курткою. Обирайте жилет зеленого кольору, тому що його можна римувати з широкою гамою відтінків – від чорного до білого, створюючи завершений і злагоджений образ. Якщо ви хочете поєднати жилет з пальтом великого розміру, зробіть вибір на користь м’якого крою. З іншого боку, якщо ви плануєте носити його з верхнім одягом з поясом, укорочені моделі, безумовно, найкращий вибір.

Жилет з поясом

Гібрид "дутого" жилета та пальта, жилет з поясом, може без додаткових зусиль стильно поєднуватися з будь-яким одягом: наприклад, з короткою чорною сукнею та чоботами або з класичними штанами та пальтом. Оскільки цей предмет може легко стати центром усього образу, рекомендуємо вибрати жилет базового відтінку, як-от чорний, коричневий чи бежевий.

Чорний жилет

Чорний жилет — це вічна класика, яка повністю відповідає сучасним трендам і залишається надзвичайно універсальною. Римуйте його зі світшотом і легінсами, щоб отримати розслаблений міський образ або носіть його з улюбленою спідницею.

Довгий жилет

Довгий жилет схожий на м’яку теплу ковдру, завдяки просторому силуету та підкладці, що забезпечує тепло та комфорт. Поєднуйте його з елементами гардеробу подібних відтінків. Грати з одягом різного фасону також може бути правильним вибором, наприклад, з практичною водолазкою.

Укорочений жилет

Укорочений жилет – це універсальний одяг, який можна носити як завгодно. Головне, як завжди, вибрати правильний. Оскільки цей виріб можна стилізувати багатьма способами, радимо бути трохи сміливішою у комбінаціях. Що стосується палітри, то класичні відтінки, як-от чорний і нейтральні тони, завжди доречні, але додавання акцентного кольору ніколи не завадить.

Жилет поверх світшота чи худі

Жилет у поєднанні зі світшотом з круглим вирізом або худі ідеально підходить для невимушеного, але стильного образу. Проте не розглядайте його лише як частину повсякденний вбрання: пари ботильйонів на підборах і ошатних штанів буде достатньо, щоб відразу зробити образ цікавішим.

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.