До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 7 модних образів цього грудня

Настав грудень, а це означає, що пора діставати зі своїх шаф найтепліші пальта та куртки, водолазки, рукавички, шарфи та чоботи. Vogue.ua зібрав 7 стильних та актуальних образів, які допоможуть провести холодні грудневі дні з комфортом та теплом.

Велике повернення стьобаної куртки

Реклама

Коли насуваються холоди, зʼявляється надійний союзник — стьобана куртка, яку можна поєднувати з будь-яким одягом. Чоботи, сумка та зручне взуття — і ви готові прожити зиму з комфортом.

Куртка тедді

Куртка тедді або дублянка ідеально підходить для стилізації завдяки своєму укороченому крою. Цього сезону робіть ставку на моделі відтінку мокко, який контрастує з кремовою хутряною підкладкою. Головними союзниками образу мають стати широкі штани і довгий шарф.

Водолазка

Водолазка — улюблений зимовий одяг багатьох модниць, а також ідеальний рятівник від холоду. Носіть її з шортами, спідницями та джинсами, а також улюбленими жакетами та блейзерами.

Теплий бомбер

Нарешті настав час дістати важку артилерію — куртку з овчини, теплу та надзвичайно зручну, яку можна поєднати з вільними сірими джинсами, однією з головних речей цього сезону. Шкіряні рукавички та протисонцеві окуляри-авіатори обовʼязкові.

Різдвяні светри

Починаючи з 1 грудня ідеальний зимовий образ — це Totally Xmas, зокрема різдвяний светр з мрійливим принтом (плюшевим ведмедиком, деревами, вкритими снігом, санями, подарунковими пакунками та всім, що змушує думати про Різдво). Поєднуйте його з простими джинсами, чорними ботильйонами та яскравою курткою.

Шкіряні штани

Шкіряні штани — головна осінньо-зимова альтернатива класичним чорним джинсам. У них є той сексуальний вайб, який робить навіть найпростіші образи цікавими та менш передбачуваними, тож вибирайте сірий светр з високою горловиною, синє пальто та масивне намисто, щоб покращити образ.

Пальто зі вшитим шарфом

Справжнім гітом сезону стали пальта зі вшитим шарфом. Пальто Toteme швидко стало обʼєктом бажання багатьох модниць з моменту його випуску в 2021 році і сьогодні заслужило титул головного верхнього одягу. Завдяки довжині та об’єму це пальто поєднується з усім, тож залишається лише погратися з взуттям та аксесуарами (зверніть увагу на лаковані чоботи) — і міський образ на щодень готовий.

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.