До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші стьобані куртки осінь-зима 2023/2024

Здається, вже неможливо вигадати якийсь новий верхній одяг, адже всі види курток і пальт були придумані вже давно. Втім, дизайнери намагаються нас дивувати новими структурами, кроєм, відтінками і способами стилізації. Цієї осені варто звернути увагу на стьобані куртки, які стануть вашими найкращими друзями в негоду. Не дивно, що саме ці курки є родзинкою британського гардероба: тільки-но погода стає похмурою, стьобані куртки зʼявляються на всіх вулицях. Британці люблять ці куртки навіть більше за тренчкот, адже вони є практичнішими завдяки мʼякій тканині, яка не зминається. Отже, пропонуємо заглянути в колекції осінь-зима 2023/2024 та подивитися, які стьобані куртки пропонують дизайнери.

Christian Dior
Christian Dior

Реклама

Якщо кілька років тому стьобана куртка відходила на другий план на користь легких пуховиків, то цього сезону вона повертається до списку модних трендів. Christian Dior пропонують легкий варіант з акцентом на талії та великим коміром, Hermès показали шкіряну версію відтінку латте, а Brunello Cucinelli зробили ставку на подовжену модель вільного крою в молочному кольорі. Особливою популярністю серед брендів цього року користуються бомбери: маскулінні, вкорочені, шкіряні, атласні і, звісно, стьобані. Так, The Frankie Shop показали стьобаний бомбер, ніби знятий з чоловічого плеча, а Dries Van Noten продемонстрували спортивний бомбер з квітковим принтом.

Hermes
Hermes

Brunello Cucinelli
Brunello Cucinelli

The Frankie Shop
The Frankie Shop

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Vogue.ua зібрав наймодніші стьобані куртки цього сезону.

<b>TOTEME</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.