До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пальто з шарфом Toteme — найбажаніший верхній одяг сезону

Пальто із суміші вовни, що вирізняється додатковим шарфом і торочками, було на ринку з листопада 2021 року. Хоча воно легко знайшло покупців у рідному для Toteme Стокгольмі, відтоді незвичайне пальто заробило легіон шанувальників у всьому світі.

Реклама

Протягом останніх кількох років Toteme завдяки своїй філософії дещо кидають виклик уніформі, посилюючи його майстерністю та високоякісними матеріалами. Пальто вперше закріпилося в модній спільноті у 2022 році, коли постійно почало з’являтися в Європі під час світових Тижнів моди. Завдяки унікальному контрастному рядку та домашньому стилю цей верхній одяг виділявся з моря нейтральних тренчів. Тепер через ажіотаж у соціальних мережах пальто-шарф Toteme має шанувальників від Берліна до Нью-Йорка.

Дедалі більший інтерес до прикрас "бульбашок", монограм і рідкісних архівних експонатів свідчить про те, що покупці цінують індивідуальність і незвичайність. На момент запуску пальто Toteme вирізнялося на ринку, а також захоплювало чарівною домашньою якістю, завдяки чому виглядало, наче зшите на замовлення. Це, у поєднанні з його розкішним цінником, створило певну гарантію, що цей верхній одяг залишиться статусним предметом. Пальто-шарф Toteme підкреслює найкращі сторони скандинавського стилю: воно зручне, легке та грайливе, а нейтральна палітра дозволяє йому вписатися в будь-який гардероб.

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.