До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найактуальніші сукні у смугастий принт весна-літо 2023

Важко згадати такий сезон, коли смугастий принт був не у тренді. Тоді як класичні бретонські смужки — традиційно один з найбажаніших літніх візерунків в капсульному гардеробі, серед найактуальніших тенденцій цього сезону ми також бачимо зростання широких та яскравих смуг. Так, окрім квіткових суконь та романтичних варіантів з гороховим орнаментом, бренди запропонували вибирати цього літа модні сукні у смужку — від класичних чорно-білих ітерації до життєрадісних відтінків.

Loewe
Loewe

Реклама

Смугасті сукні часто асоціюються саме з морським відпочинком, тому в теплу пору року їх можна частіше побачити серед колекцій брендів. Цього сезону Loewe запропонували тенісні мінісукні с вертикальними смужками в нейтральних та яскравих рішеннях, Ulla Johnson показали бавовняні і лляні сукні з матрацними смужками, які пасуватимуть до рибацьких сандалів або босоніжок на танкетці. Тим часом у Ports 1961 ми бачили смугасту сукню сорочкового крою, яку можна носити як на відпочинку, так і в місті.

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Ports 1961
Ports 1961

Etro
Etro

Значна перевага смугастого принту в тому, що його можна носити будь-де. Цей візерунок ідеально вписується в робочий дрескод, курортний відпочинок чи вечірній образ. Треба тільки обрати правильний фасон та кольорове рішення. Так, Moschino запропонували сукню-жилет приталеного крою, Etro показали ультракоротку сукню сорочкового крою у парі зі спідницею-поясом, а Staud — максісукню з вертикальними кольоровими смужками.

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Monse
Monse

Staud
Staud

Anterprima
Anterprima

Moschino
Moschino

AZ Factory
AZ Factory

Vogue.ua зібрав наймодніші сукні в смугастому принті цього сезону.

<b>THE ATTICO</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.