До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 4 наймодніші куртки цього сезону

Одягтися правильно під час перехідного періоду часто стає справжньою проблемою: сонячні моменти, що чергуються з дощем, а іноді снігопадом, і звичайні коливання температури, характерні для цих дат, ускладнюють уявлення про доречне вбрання. З цієї причини куртка стає справжньою стилістичною паличкою-виручалочкою цієї пори року. Не лише тому, що завдяки своїй універсальності вона може стати основою будь-якого образу, а й завдяки величезній функціональності.

Як і в усьому іншому, тренди верхнього одягу приходять і йдуть, але такі вічні речі, як тренчі та шкіряні куртки, можуть зберігатися роками. Бренди дедалі частіше приділяють увагу створенню капсульних гардеробів, які зосереджені на якості та позачасовості, не випускаючи з уваги певні силуети, кольори та тканини, які задають тон кожного сезону. Vogue.ua зібрав 4 трендові куртки сезону весна-літо 2024, які обіцяють бути повсюди цього року.

Реклама

Шкіряна куртка квадратного силуету

Квадратна форма та оверсайз-силует — головні характеристики модної шкіряної куртки цієї весни. Цей тип верхнього одягу вже не вперше позиціонується як тренд, але цього сезону шкіряну куртку носять не тільки в особливих нічних образах, але вона також стає вірним супутником у перші дні весни, коли ще не дуже спекотно.

Бомбер

Різноманітні бомбери завжди повертаються в моду. Цього сезону бомбер допускає нескінченні нові інтерпретації: укорочені, шкіряні, у бейсбольному стилі, в несподіваних кольорах. Куртка, яка спочатку була робочою формою пілотів, стала незамінною в гардеробах модниць завдяки своїй універсальності та функціональності.

Куртка в утилітарному стилі

Творці штанів карго створили однойменний верхній одяг — куртки, натхнені корисністю, з кількома кишенями та виключно практичними намірами, які надають бойової елегантності будь-якому вбранню. Цієї весни модниці носять їх у поєднанні зі штанами в тон яскравих кольорів, як-от насичений синій.

Тренч версії XS

Тренч — це must-have сезону і безпомилкова основа. Якщо ви збираєтеся придбати новий тренч цієї весни, візьміть на замітку саме коротку версію цього верхнього одягу. І не тільки через його здатність адаптуватися до будь-якого стилю, але і через можливість миттєво перетворювати найпростіші образи на круті й вельми ефектні.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.