До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 4 спідниці, які варто додати до гардероба цієї весни

Весняне тепло стрімко наближається, а з ним і нові модні тренди. Коли справа доходить до спідниць, беззаперечного must-have сезону, на перший план виходять чотири стилі. Як і в інших елементах одягу, в спідницях також переважають тенденції, що відсилають до 1990-х років, серед яких атласні та прозорі моделі в поєднанні з в'язаними светрами та сорочками. Vogue.ua зібрав 4 спідниці, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Мініспідниця

Реклама

Одним із беззаперечних гітів сезону стають дедалі коротші та спокусливіші мініспідниці. Цієї весни вони будуть по-справжньому короткими, в стилі препі, як з показів Miu Miu, Courrèges, Chanel і Alberta Ferretti. Зробіть вибір у бік моделей з флористичним принтом, атласних або в дусі карго.

"Гола" спідниця

Класичні спідниці ніколи не вийдуть з моди, але все нові і нові моделі продовжують з'являтися. Гітом минулого сезону стала спідниця з лелітками. Модниці також носили замшеві спідниці та моделі з тваринним принтом. Тепер балом править "гола" спідниця. Як яскраве відсилання до естетики 1990-х, найпопулярнішими в сезоні весна-літо 2024 будуть спідниці з прозорих тканин. Подібні пропозиції представили Prada, Coperni, Givenchy, Altuzarra, Missoni та Erdem. Спідниці з прозорими деталями найкраще поєднувати зі стриманими елементами, наприклад, сорочкою або футболкою з жакетом.

Атласна мідіспідниця

Атласні спідниці (також навіяні модою 1990-х) — сильний тренд сезону весна-літо 2024. Це ідеальний спосіб створити безліч вишуканих образів, адже таку спідницю можна поєднувати практично з чим завгодно. Louis Vuitton, Schiaparelli та Altuzarra — лише деякі бренди, в останніх колекціях яких є ці модні моделі довжини міді.

Джинсова максіспідниця

Денім — вічний матеріал у світі моди, який найлегше поєднується з іншими елементами одягу. Не дивно, що цієї весни моделі ставлять ставку на джинсові спідниці довжини максі. Цей універсальний фасон є основою багатьох вдалих образів: у напівофіційному стилі їх варто поєднувати з білою футболкою і шкіряною курткою, а для офісного дрескоду – з синьою сорочкою.

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.