До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: джинси з високою посадкою + босоніжки — улюблена формула модниць

Джинси з високою посадкою мають властивість візуально витягувати силует і надавати сантиметри до зросту. Крім того, вони є синонімом елегантності, а їхня витонченість — беззаперечна. Головними супутниками таких джинсів стали босоніжки, і протягом цієї весни цей тандем допоможе створити універсальні образи, які пасуватимуть як на щодень, так і для особливих нагод. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок та зʼясував, з чим модно носити джинси та босоніжки цього сезону.

З майкою і джинсовим пальтом

Реклама

Цей модний посібник починається з леопардових джинсів. Вони швидко захопили стрічки соціальних мереж, оскільки почали зʼявлятися в мільйонах профілів і дошках натхнення. Їх може бути складно носити через яскравий принт, однак висока посадка та прямі штанини полегшать стилізацію. Серед варіантів — модні босоніжки з тонкими ремінцями і проста майка.

З плащем

Це вбрання точно приверне увагу: воно побудоване з позачасових елементів гардероба, які забезпечують комфорт і стиль. Прийдешньої весни ця комбінація супроводжуватиме нас у повсякденному житті, тож зробіть ставку на взуття Birkenstock.

З джинсовою сорочкою

Вікторія Бекгем — справжнє натхнення, щоб одягатися елегантно та легко. Цього разу вона вибрала вузькі джинси з високою посадкою та улюблену стилізацію "канадський смокінг", яка знову захоплює вуличний стиль. Витонченість досягнута за допомогою босоніжок на високих підборах — ставка, яка завершить офісний образ або вбрання для світської вечері.

З майкою

Поєднання простих елементів дає такі цікаві результати. Класична біла сорочка врівноважує повсякденну естетику та міську моду, обʼємні джинси створюють спокій, а босоніжки на підборах додають виразності. З такою комбінацією переходити з денного вбрання до нічного буде легко.

З бомбером

Поєднання джинсів із завищеною посадкою та бомбером дозволить створити образ, який поєднує комфорт і тренди. Босоніжки на пласкій підошві додадуть вбранню легкості, створюючи цікавий контраст із невимушеністю верхнього одягу.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.