До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Короткий тренч — модне придбання цього сезону

Тренд на пальто в довжині максі потрохи відходить, поступаючись місцем коротким моделям. Принаймні про це свідчать виходи it girls, які зараз вибирають обʼємні жакети або пухнасті бушлати, гордо відкриваючи ноги. Але найпопулярнішою моделлю верхнього одягу сезону осінь-зима 2023/2024 стає, безперечно, мінітренч.

Аня Тейлор Джой
Аня Тейлор Джой

Реклама

Тренч невід’ємна частина осіннього капсульного гардероба, але цього року цей класичний одяг зазнав певних змін. Якщо раніше ми із задоволенням носили його в довгих і габаритних фасонах, останніми місяцями, схоже, всю увагу отримує короткий тренч. Більш практичний у носінні, ніж максіверсія, він вдало подовжує силует і підкреслює ноги та талію, забезпечуючи комфорт і свободу рухів.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Streetstyle-зірки швидко опанували тренд, показавши, як стильно носити цей верхній одяг. Нещодавно ми бачили Гейлі Бібер під час міської прогулянки в мінітренчіBalenciaga кольору хакі, який вона доповнила чорними велосипедками, грубими чоботами MaisonMargiela й обʼємною сумкою BottegaVeneta.

Алекса Чанг
Алекса Чанг

За кілька тижнів до цього жіночній чарівності короткого тренча піддалася Алекса Чанг. У своєму інстаграм-акаунті вона опублікувала фото, на якому вдягнена в бежевий варіант із контрастними манжетами Loewe, який вона поєднала з парою чорних слінгбеків із золотими деталями. Цю річ, здається, зірка особливо цінує, оскільки той самий тренч одягла й на показ Loewe осінь-зима 2023/2024.

Аня Тейлор Джой
Аня Тейлор Джой

Минулого місяця Аня Тейлор-Джой у центрі паризької столиці була помічена перед шоу Dior весна-літо 2024 року у великому чорному шкіряному мінітренчі, який вона поєднала з шортами тон в тон і елегантними туфлями з гострим носом. Свій образ актриса завершила чорними протисонцевими окулярами cat-eye. Тим часом КендаллДженнер бачили протягом Тижня моди в Мілані в короткому бежевому плащі Gucci, який вона носила як сукню з поясом. Щоб підкреслити свій зовнішній вигляд, Дженнер вибрала сумку в модному вишневому відтінку, гостроносі слінгбеки й окуляри в чорній оправі.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Vogue.ua зібрав найкращі короткі тренчі цього сезону.

<b>Balenciaga</b>

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.