До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: мінісукня + кросівки – модна формула цієї весни

Якщо правильно поєднати мінісукню та кросівки, це може виявитися виграшною та модною комбінацією, з якою варто експериментувати, як тільки температура стане сприятливішою. Vogue.ua зібрав 4 прості способи римування сукні довжини міні та улюблених кросівок, які слід опробувати цієї весни.

Біла мінісукня + вінтажні кросівки

Реклама

У весняно-літньому гардеробі цього року біла мінісукня – головна героїня. Модниці радять римувати її з сірими Adidas Samba з зеленими деталями та мінісумкою в тон, а для завершення образу варто обрати протисонцеві окуляри в стилі 1990-х.

Мінісукня + кросівки нейтральних тонів

Спортивний образ з нотками міського стилю легко створити завдяки правильному вибору відтінків, таких як бежевий і сірий. Збагатіть вбрання сучасними та модними аксесуарами, як-от металізована сумка Swipe від Coperni і вінтажні окуляри.

Мінісукня з квітковим принтом + бордові кросівки

Квітчаста сукня, безперечно, є однією з must-have елементів у сезоні весна-літо. Поєднуйте флористичні мотиви з яскравими кросівками, як-от бордовими New Balance із сірими деталями, та шкіряним пальто з хутряним коміром. Звісно, сумка з металізованим покриттям – важлива складова такого практичного образу.

Облягаюча мінісукня + білі кросівки

Не можна не згадати і про чорну облягаючу мінісукню, яка вже встигла стати культовою. Емілі Ратаковскі носить її в повсякденному образі – у комплекті з протисонцевими окулярами та світло-білими Vans. Яскрава червона сумка додасть вбранню необхідного кольору.

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.