До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: 3 найпростіші способи додати денім до свого гардероба цього осіннього сезону

Модні тенденції показують, що найстильнішими є найпростіші речі, серед яких джинси, куртки та спідниці, і це надзвичайно пасує осені, з теплим світлом якої гарно поєднується класичний синій колір деніму. Щоб створювати актуальні стилізації, достатньо стежити за тенденціями й пам'ятати про власну унікальну естетику. А ми на прикладі вуличної моди нагадуємо про три найпростіші образи з денімом для цього осіннього сезону.

Launchmetrics
Launchmetrics

Реклама

Джинсова куртка

Джинсова куртка — це верхній одяг, нарівні з жакетом, тренчем та кардиганом, який робить образи цікавішими. Споглядаючи на тогорічні тренди вуличної моди в Лондоні, та цьогорічні в Копенгагені, помічаємо прихильність сучасних модниць обирати просторі куртки та костюми з деніму, які гарно доповнюються сітчастими балетками та човниками.

Launchmetrics
Launchmetrics

Launchmetrics
Launchmetrics

Широкі джинси

Якщо не знаєте, які джинси на осінь придбати, то ось вам прозорий натяк — широкі є найбажанішими цього сезону. Звісно, їхні головні конкуренти, мішкуваті джинси, теж захопили наш гардероб, однак саме широкі джинси є ідеальною моделлю, з якою легко створити як повсякденні стилізації, так і образи, варті урочистого виходу. Поєднуйте їх з однотонним верхом, лоферами та жакетом.

Launchmetrics
Launchmetrics

Launchmetrics
Launchmetrics

Спідниця

Ще один традиційний елемент одягу. Джинсову мідіспідницю ми носили навесні та влітку, а восени 2024 подовжуємо її до максі й поєднуємо з сорочкою. Контрастні аксесуари додадуть образу фактурності, а варіант верхнього одягу можна знайти у трендах пальт сезону осінь-зима 2024/2025. Якщо ж довжина максі здається вам незручною, скоротіть її до міні — спідниця завдовжки до середини стегна буде найбільш комфортним варіантом.

Launchmetrics
Launchmetrics

Launchmetrics
Launchmetrics

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.