До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Найкращі лофери, в які варто інвестувати цієї осені

Лофери справедливо можна назвати найуніверсальнішим, найпрактичнішим та найзручнішим взуттям у будь-якому гардеробі. Незалежно від того, поєднуєте ви їх із сукнями, спідницями, класичними штанами, джинсами або шортами, найкращі лофери завжди будуть доречні. Протягом десятиліть лофери вважалися виключно осіннім взуттям, зокрема через їхній тісний зв'язок зі стилем преппі. Однак у колекціях сезону весна-літо 2024 дизайнери довели, що це взуття ідеально і для тепліших місяців.

Реклама

Подіумні шоу залишаються незмінним джерелом натхнення для створення стильних образів з лоферами. Наприклад, на показі Vivienne Westwood весна-літо 2024 один з образів демонструє, як плавно перейти до міжсезонного гардероба: в'язаний топ із довгими рукавами, заправлений у текстуровану мініспідницю, був доповнений коричневими лоферами з китицями — без шкарпеток чи панчіх. Елегантність і невимушеність такого ансамблю робить його ідеальним для щоденних справ.

Gucci також запропонував свій варіант стильних лоферів. Яскраві кольори, лаймово-зелений, помаранчевий та насичений бордовий, склали основу палітру для лоферів на платформі, що були представлені в кількох образах. Тим часом Proenza Schouler обрав більш розслаблений підхід: чорні лофери, вільні штани з подвійним ременем, легка чорна сорочка та шкіряна сумка — ось приклад простого, але завершеного ансамблю.

З наближенням осені лофери знову стають на передній план як стильний і практичний вибір взуття. Це час для експериментів: спробуйте поєднати їх із текстурованими шкарпетками в контрастних кольорах або, як у Vivienne Westwood, носіть їх на босу ногу.

Лофери — це не лише про комфорт, але й про можливість створення безлічі різних образів. Вони можуть бути одночасно класичними та сучасними, пасують для роботи та для прогулянок. Універсальність цього взуття робить його обов'язковим елементом гардероба кожного сезону. Продовжуйте гортати вниз, щоб побачити найкращі моделі лоферів і обрати ті, що найкраще підкреслять ваш стиль цього сезону.

ACNE STUDIOS
ACNE STUDIOS
EMME PARSONS
EMME PARSONS
ARKET
ARKET
DR MARTENS
DR MARTENS
BOTTEGA VENETA
BOTTEGA VENETA
DUKE + DEXTER
DUKE + DEXTER
HEREU
HEREU
GRENSON
GRENSON
CHURCH’S
CHURCH’S
JIL SANDER
JIL SANDER
KHAITE
KHAITE
LOEWE
LOEWE
KURT GEIGER
KURT GEIGER
LE MONDE BERYL
LE MONDE BERYL
MIU MIU
MIU MIU
SEBAGO
SEBAGO
THE ROW
THE ROW
MAISON MARGIELA
MAISON MARGIELA
PROENZA SCHOULER
PROENZA SCHOULER
VAGABOND
VAGABOND
TOTÊME
TOTÊME
& OTHER STORIES
& OTHER STORIES

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.