До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Акцентний червоний – стилістичний трюк, що завжди працює

Акцентний червоний був одним із стилістичних прийомів, який найчастіше повторювався у вуличному стилі минулого сезону. Додавання предмета одягу топу, в’язаного светра, взуття чи штанів яскравого червоного, рубінового чи кармінового відтінку, щоб додати блиску простому образу, завжди гарна ідея. Хоча червоний часто вважається екстравертним кольором, було цікаво спостерігати, як бренди та streetstyle-зірки підійшли до нього з мінімалістичної точки зору. Виходом для тих, хто не любить "гучний" одяг, можуть стати аксесуари. Незалежно від того, поєднуєте ви рубінову сумку з білим топом або класичний тренч із бордовими лакованими туфлями, червоний відтінок — найпростіший спосіб оновити стиль цього сезону.

Червоний верх

Реклама

Зробіть яскравий верх головним героєм образу. У хід підуть улюблені елементи гардероба — напівпрозорі блузи, класичні сорочки або навіть поло в спортивному стилі. У такому випадку низ вбрання варто залишити базовим та зробити ставку на чорні штани палацо або білу мідіспідницю.

Червоні аксесуари

Барвисті аксесуари — найпростіший та найшвидший спосіб правильно розставити акценти. Модниці радо роблять вибір у бік сумок та взуття всіх відтінків червоного, якими доповнюють практичні ансамблі, що складаються з білої майки та спідниці з розрізом або брючного костюма та топу.

Червоний трикотаж

Трикотаж — надійний супутник не тільки осінньо-зимового сезону, але й прийдешньої весни. Обирайте червоні джемпери, які можна носити поверх топів чи блейзерів, а також вʼязані жилети, які залишаться в тренді й цього року.

Червоні штани або спідниця

Найсміливішим модницям точно сподобається ідея червоного низу. Спортивні джогери, класичні штани чи спідниця довжини міді — вибір за вами.

Червона куртка або блейзер

Ще один простий спосіб додати барвистості образу — додати червоні куртку, жакет або блейзер. Такий елемент гардероба вмить перевтілить практичне денне вбрання у вечірнє.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.