До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Костюмний жилет — найкраща інвестиція у весняний гардероб

Жилет може стати вашою найкращою інвестицією у весняний гардероб. Називайте це ефектом Енні Голл, бажанням мати вишуканий та максимально охайний вигляд мінімальними зусиллями чи тяжінням до ділового стилю, але одне залишається незмінним — на костюмний жилет варто звернути увагу. Він підійде для багатошарових образів у холоди і стане альтернативою жакетам у теплий сезон.

Тейлор Свіфт
Тейлор Свіфт

Реклама

Костюмні жилети люблять зірки всього світу — від Кейт Мосс і Белли Гадід до Тейлор Свіфт і Маріон Котіяр. Цей елемент гардероба буде добре римуватися із сукнями в стилі бохо, зі спортивним одягом і естетикою препі. Ви можете надягти його поверх сорочки або білої футболки, поєднувати з класичним жакетом і штанами або носити окремо з джинсами, штанами карго чи спідницею міді. Що стосується взуття, жилети особливо добре поєднуються з масивними лоферами та сандалями. Подивіться на Маріон Котіяр в аеропорту в Каннах, на повсякденний невимушений стиль Белли Гадід або на Тейлор Свіфт у брючному костюмі в дрібну смужку.

Ель Фаннінг
Ель Фаннінг

Маріон Котіяр
Маріон Котіяр

Белла Гадід
Белла Гадід

За останній тиждень ми побачили дві версії жилета, які довели, що він, як і раніше, актуальний. Ель Фаннінг з'явилася на вечері на честь найвпливовіших стилістів журналу Hollywood Reporter у Голлівуді в костюмі в тонку смужку Stella McCartney, який був класичного крою, за винятком однієї деталі: ультранизької посадки штанів. Тим часом Кейт Босуорт одягла в Нью-Йорку кремовий комплект, який також складався з жилета і штанів, що мало дуже охайний вигляд. Беремо на замітку: жилет без сорочки — ідеальна основа для образу.

Сoperni
Сoperni

У колекціях брендів весна-літо 2023 року представлені десятки варіантів стилізації костюмних жилетів. Coperni пропонують носити приталену версію в дрібну смужку з прямими штанами карго, The Row поєднують жилет із білою футболкою, а Ralph Lauren складають багатошаровий діловий образ.

The Row
The Row

Ralph Lauren
Ralph Lauren

Коли йдеться про вибір жилета, є багато різних брендів, на які варто звернути увагу — від Saint Laurent до Frankie Shop. Ми зібрали 10 найкращих жилетів, в які варто інвестувати цього сезону.

SAINT LAURENT
SAINT LAURENT
SPORTMAX
SPORTMAX
BURBERRY
BURBERRY
TOD'S
TOD'S
ANN DEMEULEMEESTER
ANN DEMEULEMEESTER
THE FRANKIE SHOP
THE FRANKIE SHOP
AYA MUSE
AYA MUSE
BRUNELLO CUCINELLI
BRUNELLO CUCINELLI
PETAR PETROV
PETAR PETROV
GABRIELA HEARST
GABRIELA HEARST

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.