До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Найкращі зачіски модниць на Тижні моди в Копенгагені

Резинки для волосся, коси та напівхвости — streetstyle-зірки на Тижні моди в Копенгагені показують, що вони добре знають, як побороти спеку, коли справа доходить до зачісок. Від зачесаних пучків до великих і яскравих аксесуарів і джгутів: vogue.ua зібрав найкращі зачіски модниць на Тижні моди в столиці Данії, які пасують для спекотного літа.

Зализаний пучок

Реклама

Зализаний пучок, також відомий як sleek bun, — легкий і шикарний спосіб прибрати волосся від обличчя. Запобігайте появі "пуху" за допомогою стайлера та олійки для волосся.

Розслаблений вузлик

Щоб відтворити подібний вільний вузол, укладіть волосся в низький хвіст і закрутіть, доки воно природним чином не утворить подвійний вузол, а потім закріпіть. Просто й елегантно.

Резинка для волосся, що привертає увагу

Цього літа привертайте увагу яскравою резинкою для волосся в зачісці. В особливій шані модниць — аксесуари червоного кольору.

Напівхвіст

Якою б простою не була ця зачіска, напівхвіст дуже милий і універсальний. Він прибирає основну частину волосся від обличчя та шиї, а на його створення потрібні лічені секунди.

Зачіски в стилі бохо

Стиль бохо захопив моду, включно із зачісками. Незалежно від того, чи це дует джгутів, які носять по обидва боки голови, чи заплетений напівхвіст, обов’язково поекспериментуйте з плетіннями цього літа.

Коси в хвості

Коси в хвіст на маківці — легко та круто. Особливо стильний вигляд така зачіска матиме із black total look.

Коси в напівхвості

Іще одна зачіска із плетіннями, дуже приваблива в спекотні дні. Носіть такі коси з нетривіальними модними речами.

Ансамблі аксесуарів для волосся

Резинки, приколки, крабики та кільця для волосся: цілі ансамблі аксесуарів — ідеальний спосіб додати деталізації та яскравості образу.

Коротке волосся

Гаразд, технічно це не модна зачіска, але такий ультракороткий боб ідеально пасує для спекотних літніх місяців. Коли експериментувати, як не зараз?

Зібрана догори зачіска

Пам’ятаєте фірмову зачіску Памели Андерсон у стилі 1990-х років? Цього літа спробуйте оновлену версію з доданою шифоновою хусткою.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.