До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: які пальта носять модниці цієї весни

Модні пальта — головна покупка нового весняного сезону. Про це свідчать не тільки колекції брендів, а й streetstyle-образи головних модниць. Дівчата нетерпляче очікують весняного тепла, щоб швидше змінити свої пуховики на нові пальта, і ось, ця мить нарешті настала. Зірки Тижнів моди охоче приміряють світлі oversize-моделі, базові довгі й елегантні двобортні пальта, а також вечірні варіанти з атласними вилогами, виготовлені за типом смокінга. Vogue.ua зазирнув в Instagram-акаунти streetstyle-зірок і побачив, які пальта вони придбали собі на цю весну.

Щоб визначитися з фасоном пальта на весну, досить поглянути на модні образи streetstyle-активісток, у яких проглядають усі тренди нового сезону. Зокрема, в одному зі своїх останніх образів блогерка Леоні Ганне продемонструвала молочне пальто вільного крою The Frankie Shop, скомбінувавши його з ботильйонами Manu Atelier, сумкою Bottega Veneta й джинсами Agolde. Розі Гантінгтон-Вайтлі й Ксенія Адонтс також вибрали світлі пальта, обігравши образ за допомогою светра, недбало зав’язаного навколо шиї замість шарфа. Тим часом Леї Сфез, яка нещодавно стала мамою, вдягнула двобортну модель строгого крою, а Алекс Рів’єр — пальто, прикрашене леопардовим принтом. Більше образів модниць дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.